Libnet.ro
UNICEF

18:15

Programul complet de Ziua Unirii Principatelor la Constanta. Unde au loc cele mai importante ceremonii

Adevărul Adevărul,
Programul complet de Ziua Unirii Principatelor la Constanta. Unde au loc cele mai importante ceremonii

Depuneri de coroane, ceremonii militare, discursuri, dansuri populare si mai ales hore. Judetul Constanta si Dobrogea nu au fost parte din Romania pe 24 ianuarie, dar asta nu inseamna ca noi nu putem sarbatori aceasta zi istorica. Cele mai importante evenimente au loc la Constanta, Mangalia, Cernavoda si chiar si in comuna Cumpana. continuă pe Adevărul

Ziua Unirii Principatelor Romane va fi sarbatorita si in Baia Mare

Vineri, 24 ianuarie 2014, de la orele 11. 00, in fata Palatului Administrativ din Baia Mare va avea loc manifestarea cultural-artistica, dedicata sarbatoririi Unirii Principatelor Romane. Cu aceasta ocazie vor avea loc mai multe moment artistice, iar evenimentul se va incheia cu Hora Unirii.

UPDATE. Ponta nu va mai merge la Iasi de Ziua Unirii Principatelor.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca nu va mai participa la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi, la iesirea de la videoconferinta cu reprezentantii MAI. As fi vrut sa fiu la Iasi, dar sunt mai util aici, a precizat Ponta. Intrebat daca va participa la ceremonia de la Foscsani, premierul a spus ca nu este sigur ca va mai merge. Citeste si: Ponta, de Ziua Unirii: Romanii sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o societate solidara --- Premierul Ponta este .

UPDATE. Ponta, invitat la Focsani, de Ziua Unirii Principatelor.

UPDATE: Premierul Ponta este invitat la Focsani, la ceremonia dedicata Unirii Principatelor, conform Agerpres. Vor mai fi prezenti la evenimentele organizate la Focsani viceprim-ministrul Liviu Dragnea, viceprim-ministrul Gabriel Oprea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Dan Nica, dar si ambasadorul Ciprului in Romania, .

Programul manifestarilor de la Satu Mare, organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane

La Satu Mare, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Unirea Principatelor Romane, autoritatile locale vor depune jerbe de flori la bustul lui Alexandru Ioan Cuza, dupa care se vor prinde in hora unirii. De la aceeasi ora la Colegiul National Doamna Stanca, personalitatile Unirii vor fi evocate prin discuri si recitari.

Aplauze pentru Iovan, huiduieli pentru politicieni. S-a strigat Jos Basescu, Ponta si Antonescu! la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor

Dana Grecu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii La ordinea zilei, in oglinda, imagini de la inmormantarea pilotului Adrian Iovan, care a fost insotit de aplauze pe ultimul sau drum, si imagini de la.

Basescu indeamna la solidaritate in mesajul cu prilejul Zilei Unirii Principatelor.

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Principatelor in care afirma ca aceasta zi este cel mai bun prilej sa reflectam impreuna la semnificatiile Unirii, la sensul profund al acestui mare ideal devenit realitate, care a marcat nasterea Romaniei moderne. Mesajul integral al presedintelui Traian Basescu: Dragi romani, Celebram astazi Ziua Unirii Principatelor Romane, un eveniment istoric care isi pastreaza forta spirituala pentru noi toti, cei care .

Antonescu, la Iasi de Ziua Unirii: Interesul national, deasupra oricaror interese fragmentare.

Seful Senatului, Crin Antonescu, sustine ca semnificatia profunda a Unirii este ca dincolo de orice obiective secundare, deasupra oricaror interese fragmentare trebuie sa stea, intotdeauna, expresia interesului national. Citeste si: UPDATE. Ponta nu va mai merge la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Sarbatorim astazi 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane prin alegerea, la Iasi si la Bucuresti, a unui singur domnitor, Alexandru Ioan Cuza. 24 Ianuarie 1859 marcheaza demararea unei .

Peste 2.000 de persoane asista la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi: Politicienii, huiduiti de participanti

Peste 2. 000 de persoane asista, vineri, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi. La eveniment participa si presedintele Senatului, Crin Antonescu, acesta fiind huiduit de .

Ponta nu mai merge la Iasi de Ziua Unirii

Premierul Victor Ponta nu va mai participa astazi la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor, de la Iasi. Anuntul a fost facut la instalarea lui Gabriel Oprea in functia de ministru interimar al MAI.

Ponta, de Ziua Unirii: Romanii sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o ...

Premierul Victor Ponta le transmite romanilor, de Ziua Unirii Principatelor, sa isi regaseasca speranta ca pot trai intr-o societate mai buna, solidara si prospera. Ponta a subliniat ca Executivul reafirma mesajul de unitate si solidaritate pe care romanii l-au transmis in urma cu 155 de ani, cand liderii politici ai vremii au decis ca interesul national si soarta poporului sunt mai presus de orice ambitii egoiste sau interese particulare. Citeste si: UPDATE. Ponta, invitat la Focsani, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )