Libnet.ro
UNICEF

20:16

Programul F-LANE 2020 alege 10 start-up-uri care sa sprijine femeile marginalizate din intreaga lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul F-LANE 2020 alege 10 start-up-uri care sa sprijine femeile marginalizate din intreaga lume

F-LANE este primul program din Europa care pune accentul pe start-up-urile cu impact social care utilizeaza tehnologia pentru sprijinirea femeile din intreaga lume. Din 455 de aplicatii, juriul F-LANE a selectat zece companii aflate la inceput de drum. Companiile sunt start-up-uri si proiecte sociale din Emiratele Arabe Unite, Rwanda, Uganda, Kenya, Chile, Brazilia, Marea Britanie, Pakistan, Suedia si Danemarca. Modelele lor de business variaza de la platforme de asistenta medicala, servicii de mobilitate de incredere si servicii financiare pentru femei, pana la servicii pentru copii cu nevoi speciale, conform comunicatuilui de presa Vodafone. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Noua Casa 2020. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai pentru credit la banca

Programul Noua Casa 2020 a inceput de pe 15 august, iar bancile au deja oferte tentante pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Iata care este salariul minim pe care trebuie sa il ai pentru credit! Noua Casa 2020 a inceput pe 15 august Dupa ani de zile in care romanii si-au putut .

Salarii 2020. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani. Anuntul lui Orban

Desidentii guvernamentali, cel putin in ultima perioada, ies cu declaratii populiste, menite sa credem ca o vom duce mai bine. Ministrul Finantelor anunta ca stam prost cu bugetul, acum aflam de noi modificari a salariului minim pe economie. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani Salarii mai mari sau inghetate, a fost tema principala .

Casa Verde 2020. Subventia maxima pe care o poti primi de la Guvern pentru panouri fotovoltaice

Programul Casa Verde presupune un sprijin de la stat pentru fiecare roman care doreste sa-si instaleze sisteme fotovoltaice pentru generarea de curent electric. Proprietarii de case pot cere din 9 septembrie bani de.

Asezare geto-daca, descoperita pe santierul Autostrazii de centura A0. Stefan Etves: Acolo ar fi fost un sat. Din 10 muncitori care lucrau la sit, cred ca doi sau trei sapau (VIDEO)

Mostenirea geto-daca le da batai de cap bucurestenilor. Lucrarile incepute la Autostrada de centura A0 sunt afectate pe o portiune de cateva sute de metri, dupa ce muncitorii au descoperit pe santier o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )