Libnet.ro
UNICEF

05:30

Programul Rabla primeste 2.092 de tichete pentru firme si institutii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Rabla primeste 2.092 de tichete pentru firme si institutii

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 2. 092 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in programul Rabla, printre noii beneficiari numarandu-se Complexul Energetic Oltenia, Societatea Nationala de. continuă pe Wall-Street Ro

AFM: 2.092 de tichete, alocate firmelor si institutiilor in programul Rabla

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 2. 092 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in programul Rabla, printre noii beneficiari numarandu-se Complexul Energetic Oltenia, Societatea Nationala de Radiocomunicatii si Garda de Mediu.

AFM: 2.092 de tichete, alocate firmelor si institutiilor in programul Rabla

Administratia Fondului pentru Mediu a distribuit pana in prezent 2. 092 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in programul Rabla, printre noii beneficiari numarandu-se Complexul Energetic.

Administratia Fondului de Mediu a distribuit doua treimi din tichetele alocate firmelor si institutiilor care s-au inscris in programul Rabla

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 2. 092 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in programul Rabla, printre noii beneficiari numarandu-se Complexul Energetic Oltenia, Societatea Nationala de Radiocomunicatii si Garda de Mediu, scrie Mediafax.

Firmele si instutiile publice se pot inscrie in programul Rabla pana la 30 septembrie

Sesiunea de depunere si validare a dosarelor pentru persoane juridice si institutii publice din programul Rabla 2014 a fost prelungita pana in 30 septembrie, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

Programul Rabla a fost deschis si pentru profesii liberale

Cabinetele individuale de avocati, medici sau asistenti sociali, birourile notariale sau de arhitectura si alti reprezentanti ai profesiilor liberale se pot inscrie in programul Rabla 2014 pentru persoane juridice, in urma unor modificari aduse.

Programul Rabla destinat persoanelor juridice va fi deschis si profesiilor liberale. Notarii, arhitectii, avocatii, medicii se vor putea inscrie

Cabinetele individuale de avocati, medici sau asistenti sociali, birourile notariale sau de arhitectura si alti reprezentanti ai profesiilor liberale se pot inscrie in programul Rabla pentru persoane juridice, in urma unor modificari aduse programului dupa ce au existat solicitari in acest sens.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )