Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul RABLA revine! Vezi care sunt SCHIMBARILE anuntate de ministrul Mediului

B1 B1,
Programul RABLA revine! Vezi care sunt SCHIMBARILE anuntate de ministrul Mediului

Programul Rabla va demara in tromba peste o luna! Cel putin asta promite ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Ministrul mai sustine si ca prima pentru cei care vor sa-si cumpere masini 100% electrice. continuă pe B1

Programul Rabla 2017: Cand incepe si ce noutati aduce

Programul Rabla 2017 incepe dupa Paste. Programului de stimulare a innoirii Parcului auto vine, din acest an, cu bonusuri pentru cei care vor sa-si cumpere.

Vedetele care sunt ambasadori UNICEF

Daca in Romania Andreea Marin este cunoscuta ca Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF; iata ce vedete de la Hollywood, si nu numai, au primit aceasta titulatura.

Curtea de Apel Bucuresti anunta vineri sentinta in dosarul atentatului dejucat la Targu Secuiesc, in care sunt acuzati doi etnici maghiari

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa anunte, vineri, o decizie in dosarul atentatului care ar fi urmat sa aiba loc la 1 decembrie 2015 la Targu Secuiesc, de care sunt acuzati doi etnici maghiari.

URARI SI MESAJE DE FLORII. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Moment istoric pentru gruparea ETA, responsabila pentru moartea a peste 850 de persoane, in aproximativ 40 de ani. Separatistii au predat autoritatilor franceze o lista a 12 depozite in care sunt ascunse arme

Gruparea basca ETA a pus capat, sambata, unei campanii armate incepute de peste 40 de ani. Astfel, o lista a 12 depozite de arme care apartineau organizatiei separatiste a fost predata politiei franceze, in cadrul procesului de dezarmare.

Tendinte privind mobilierul. Care sunt preferintele romanilor?

Preferintele estetice si gusturile cumparatorului sunt foarte imprevizibile in materie de mobilier si pietele se dezvolta in functie de particularitatile locale. Tendintele anului 2017 pentru interior vizeaza o viata in tonuri pastelate, dragute si prietenoase care reda o motivatie de reimprospatare, precum si un sentiment de confort. Nuantele de gri, cu toate gradatiile intre alb si wenge, sunt in continuare extrem de folosite si se preconizeaza ca aceasta tendinta va continua sa se mentina. in atentie este si o schema cromatica la moda, ce reflecta o atitudine traditionala fata de viata, mai colorata si cu o orientare mai functionala in care surpriza o reprezinta folosirea rosului cu rolul de culoare de accent. Mixat cu negru sau alb, aceasta nuanta creeaza un stil caracteristic unei atmosfere subtile si vesele. Romanii cauta intotdeauna ceva nou, inedit, dar si la un pret cat mai bun, astfel incat sa isi poata schimba fara nicio problema mobila odata la 5-7 ani. Ei doresc noi modele, culori, finisaje, preturi bune si mobilier foarte configurabil. Prefera bucatariile rosii dar si cele in culorile deschise cappuccino lucios, bej cubanit, alb lucios). Deasemenea opteaza pentru culoarea wenge in combinatie cu cappuccino si fronturi super lucioase la livinguri, iar la dormitoare prefera linistea si atmosfera destinsa pe care o ofera culoarea salcam ciocolata.

Care sunt semnificatiile si originile numelui si logoului Bluetooth

Bluetooth este o tehnologie care ne insoteste pe telefoanele mobile si nu numai de ani buni, iar originile numelui si logoului acesteia sunt destul de interesante. Avem parte de zeci si poate chiar sute de povesti cu privire la modul in care cele mai mari branduri ale lumii si-au creat logourile sau numele. Tehnologia Bluetooth [].

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )