Libnet.ro
UNICEF

20:45

Proiect: despagubiri pentru detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare

Adevărul Adevărul,
Proiect: despagubiri pentru detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect legislativ ce prevede conferirea de despagubiri si compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Justitiei Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader anunta un proiect de lege prin care detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare primesc bani

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare in penitenciare ar putea primi despagubiri materiale

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti,.

Proiect: Detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare ar putea primi bani

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat ca lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare in inchisoare, scrie Ziare. com .

Ministrul Justitiei anunta un proiect legislativ prin care detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare sa fie despagubiti financiar

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect legislativ ce prevede conferirea de despagubiri si compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ce prevede proiectul legislativ

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ministerul Justitiei lucreaza la un astfel de proiect legislativ, dupa ce Romania a fost condamnata la CEDO.

APIA: Adeverinte pentru fermierii care vor sa ia credite in baza subventiilor agricole

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) elibereaza adeverinte pentru fermierii car.

Tariceanu, mesaj dur pentru cei care critica guvernarea: Sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a transmis, sambata, un mesaj dur celor care contesta performantele economice ale actualei guvernari. Potrivit lui Tariceanu, acestia nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )