Libnet.ro
UNICEF

06:45

Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din Bucuresti pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula

Hotnews Hotnews,
 Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din Bucuresti pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula

Primaria sectorului 6 vrea sa amenajeze digul de pe Lacul Morii, urmand sa faca acolo cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, a explicat primarul Gabriel Mutu pentru HotNews. ro. Digul a fost deja preluat de la Apele Romane, iar Primaria urmeaza sa faca studiul de fezabilitate pentru a stabili valoarea investitiei. In faza a doua, pe insula Lacul Morii, primaria vrea sa amenajeze cea mai mare plaja artificiala din Romania, insa proiectul este doar la stadiul de idee. continuă pe Hotnews

Balkanik Festival 2017 revine, dupa ce a fost anulat din cauza neintelegerilor cu Primaria Sectorului 1: cum s-a rezolvat situatia

Organizatorii Balkanik Festival au ajuns la o intelegere cu Primaria Sectorului 1 si evenimentul va avea loc, dupa ce la sfarsitul lunii iulie asociatia Metropolis anuntase ca a saptea editie a fost anulata dupa ce Consiliul Local Sector 1 nu a fost de acord cu suma pe care trebuia sa o aloce festivalului.

Primaria Capitalei vrea sa acorde donatorilor de sange tichete de masa in valoare de 150 lei si acces gratuit la evenimente culturale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat miercuri startul campaniei O picatura de sange poate salva o viata!. Bucurestiul se confrunta cu o criza acuta de sange, iar pentru a stimula donarea, Primaria Capitalei vrea sa ofere in plus donatorilor tichete de masa in valoare de 150 de lei si acces gratuit la evenimentele culturale organizate de municipalitate sau la care institutia este partener.

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis.

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat luni de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Donarile de sange au scazut pana la pragul critic, situatia este cea mai grava in Bucuresti

Colecta de sange a scazut la nivel national cu o treime, atingand astfel pragul critic, iar situatia cea mai grava este in Bucuresti, unde s-a recurs cerut sprijinul altor centre de transfuzie, a declarat, luni, pentru News. ro, directorul Institutului National de Hematologie Transfuzionala, dr. Luminita Rusen.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )