Libnet.ro
UNICEF

20:45

Proiect vital pentru Romania. Strategia energetica pentru perioada 2018 - 2030, publicat de Ministerul Energiei

Antena3 Antena3,
Proiect vital pentru Romania. Strategia energetica pentru perioada 2018 - 2030, publicat de Ministerul Energiei

Ministerul Energiei a publicat astazi, 20 septembrie, 2018, proiectul de Strategie energetica a Romaniei pentru perioada 2018-2030, cu perspective pana in 2050. Proitectul a fost elaborat de un grup de lucru din ca. continuă pe Antena3

Proiect vital pentru Romania. Strategia energetica pentru perioada 2018 - 2030, publicata de Ministerul Energiei

Ministerul Energiei a publicat astazi, 20 septembrie, 2018, proiectul de Strategie energetica a Romaniei pentru perioada 2018-2030, cu perspective pana in 2050. Proitectul a fost elaborat de un grup de lucru din ca.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Romania necesita investitii de 15-30 miliarde de euro in sectorul energetic

Romania ar avea nevoie de investitii totale in sectorul energetic intre 15 si 30 miliarde euro pentru perioada 2018-2030, cu o estimare centrala de aproximativ 20 miliarde euro, arata Strategia Energetica a Romaniei 2018-2030, cu perspectiva anului 2050, document publicat in dezbatere de Ministerul Energiei. intre proiectele de investitii mamut considerate importante sunt insirate reactoarele 3 si 4 de la centrala nucleara din Cernavoda, hidrocentrala cu acumulare prin pompaj de la Tarnita-Lapustesti si grupul de 600 MW de la Rovinari, Complexului Hidrotehnic Turnu-Magurele-Nicopole, proiecte de care se vorbeste de mai bine de zece ani, dar care nu au fost demarate fizic, arata News. ro.

Strategia energetica a fost pusa n dezbatere publica/ Ministrul energiei: Unul dintre obiectele strategice mari se refera la pregatirea profesionala, ca altfel ne trezim cu centrale noi, dar fara oameni calificati care sa lucreze

Ministerul Energiei a publicat, in vederea dezbaterii publice, proiectul mult asteptat al strategiei energetice. Am promis ca elaboram strategia energetica si acum o supunem dezbaterii publice, a declarat ministrul energiei Anton Anton pentru HotNews. ro. Potrivit acestuia, printre marile obiective ale strategiei se afla pregatirea profesionala si formarea continua. Trebuie sa incepem cu atragerea resursei umane. Altfel, ne trezim cu centrale mari noi, dar fara a avea resursa umana calificata. Vrem sa facem reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda si avem nevoie de resursa umana. Vrem sa hidrocentrala cu acumulare prin pompaj de la Tarnita-Lapustesti, care este un sistem complicat si la care avem nevoie de oameni calificati, a precizat ministrul.

Horoscop Minerva pentru sezonul de toamna-iarna 2018. Taurii au relatii foarte tensionate cu prietenii apropiati, Leii vor intelege in sfarsit ce li s-a intamplat in ultima perioada

Finalul de an 2018 aduce surprize mari in horoscop. Daca toamna va fi blanda cu unele zodii, spre sfarsitul anului vor exista decizii radicale. Berbec Cheltuielile cotidiene iti.

Amnesty International ataca in justitie referendumul privind familia: E un pas inapoi pentru Romania si va avea repercusiuni grave

Referendumul privind familia ar putea duce la incalcarea normelor internationale privind drepturile omului si la cresterea discriminarii cu caracter homofob in tara, avertizeaza Amnesty International, intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )