Libnet.ro
UNICEF

12:00

Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada mii de protestatari. ...

România Liberă România Liberă,
Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada mii de protestatari. ...

Protestatarii au inceput sa plece acasa. Ei nu au autorizatie pentru protest. --- Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii. Unii dintre ei au aruncat cu petarde. In afara de cei care s-au dus in Piata Victoriei mai sunt cateva sute de oameni care au ramas la Universitate. Mai multi s-au asezat pe carosabi, blocand traficul pe sensul de mers dinspre Piata Victoriei. De asemenea, 1. 000 de persoane din grupul celor care au mers la Guvern se intorc spre Universitate, locul unde s-au . continuă pe România Liberă

Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada mii de protestatari. ...

Protestatarii au inceput sa plece acasa. Ei nu au autorizatie pentru protest. --- Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii. Unii dintre ei au aruncat cu petarde. In afara de cei care s-au dus in Piata Victoriei mai sunt cateva sute de oameni care au ramas la Universitate. Mai multi s-au asezat pe carosabi, blocand traficul pe sensul de mers dinspre Piata Victoriei. De asemenea, 1. 000 de persoane din grupul celor care au mers la Guvern se intorc spre Universitate, locul unde s-au .

Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada sute de protestatari, la BUCURESTI.

Proiectul Rosia Montana a impartit Romania in doua tabere. Unii sunt de acord cu exploatarea aurului, pentru ca vor fi create locuri de munca, iar zona respectiva se presupune ca se va dezvolta din punct de vedere economic, altii spun ca substantele folosite acolo sunt toxice pentru oameni. Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, promovat de Guvern intr-un proiect de lege aprobat in aceasta saptamana, informeaza .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )