Libnet.ro
UNICEF

19:15

Promisiunea bancherilor pentru 2014. Dobanzi mai mici si credite acordate mai usor

Antena3 Antena3,
Promisiunea bancherilor pentru 2014. Dobanzi mai mici si credite acordate mai usor

Dobanzi mai mici si credite acordate mai usor. Este promisiunea bancherilor pentru anul 2014. Dar este conditionata: economia trebuie sa fie stabila, iar actiunile politicienilor - previzibile. Bancherii. continuă pe Antena3

Elvetia preia presedintia OSCE pentru 2014.

Elvetia preia miercuri, de la Ucraina, presedintia anuala a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), institutie cu sediul la Viena, transmite AFP, conform Agerpres. Elvetia intentioneaza sa realizeze progrese in conflictele nerezolvate, in lupta impotriva amenintarilor transnationale, promovarea securitatii si a stabilitatii, precum si in realizarea unui plan pentru tineri, a declarat intr-un comunicat ministrul elvetian de externe, Didier Burkhalter. Citeste si: .

Homeycomb.ro are planuri mari pentru 2014: afaceri in crestere si extindere in patru tari

Homeycomb. ro , site-ul de flash sales homedeco care vinde produse cu reduceri de pana la 70%, mizeaza pe apetitul crescut al romanilor pentru reduceri si pentru produse de brand la preturi mici si estimeaza un avans galopant in urmatorii ani.

MESAJE HAIOASE de Anul Nou. Iata cateva urari amuzante pentru 2014

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cateva mesaje haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani:Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza.

Finante personale: extremele lui 2013, scenarii pentru 2014.

Anul care se incheie a fost bun pentru burse, slab-neutru pentru piata imobiliara, catastrofal pentru metalele pretioase si plin de surprize placute pentru debitorii in lei. Ce ne asteapta in 2014? Era greu de crezut in ianuarie 2013 ca vom asista la minime istorice pentru. dobanzile la lei. Robor a scazut sub 2,5% spre finalul anului facand imprumuturile in lei, in special cele ipotecare Prima Casa), apropiate - din perspectiva costurilor - de cele in euro. BNR a incercat sa momeasca bancile .

Editie speciala 360 de grade, cu Alina Badic: Previziuni astrologice pentru 2014 - Emisiune completa (VIDEO)

Alina Badic a moderat, duminica, o editie speciala a emisiunii 360 de grade, difuzata de B1 TV, in care s-au analizat previziunile astrologice pentru anul 2014 si s-au prezentat aspectele marcante pentru fie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )