Libnet.ro
UNICEF

08:00

Promovare de 3,12 milioane de euro a Romaniei in strainatate

B1 B1,
Promovare de 3,12 milioane de euro a Romaniei in strainatate

Autoritatea Nationala pentru Turism va promova brandul turistic national in mass-media italiana pentru 3,12 milioane de euro. Una din prioritatile ANT o reprezinta promovarea brandului turistic national p. continuă pe B1

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

BEI imprumuta Bulgaria cu 500 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI), ramura financiara a Uniunii Europene, va acorda Bulgariei un credit de 500 milioane euro pentru cofinantarea proiectelor prioritare sprijinite cu fonduri europene in perioada de programare 2014-2020, anunta un comunicat de presa al bancii.

Papalekas cumpara prima cladire din Green Court, cu 44 milioane euro

Globalworth Real Estate Investments Limited, fondata si controlata de investitorul grec Ioannis Papalekas, a cumparat prima cladire din complexul de birouri Green Court Bucharest, cu aproximativ 44 milioane euro, de la Skanska, finalizarea acordului fiind programata pentru al doilea semestru de anul viitor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Business B1 la zi: Kingfisher, vanzari de 84,3 milioane euro in primele noua luni (VIDEO)

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher a inregistrat vanzari in valoare de 68 milioane de lire sterline in Romania 84,3 milioane euro) in primele noua luni ale anului fiscal 2014/2015, perioada.

Kingfisher, vanzari de 84 milioane euro in Romania in primele noua luni ale anului fiscal. T3, mai slab cu 25% fata de 2013

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher a inregistrat vanzari in valoare de 68 milioane de lire sterline in Romania 84,3 milioane euro) in primele noua luni ale anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-octombrie, pierderile situandu-se la 9.

Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Grupul american General Motors GM) pompeaza sume de bani importante in Opel pana in 2020, astfel ca marca germana va beneficia de investitii totale de 745 milioane euro pentru a produce un nou SUV de mari dimensiuni si noi motoare si transmisii, reiese dintr-un anunt al directorului general executiv CEO) al GM, Mary Barra.

NEPI isi majoreaza capitalul cu 150 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a atras, ieri, 150 milioane euro, in urma unei majorari de capital, derulata printr-o oferta accelerata, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitia centrului comercial Promenada Mall din Capitala, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ETI va investi 40 milioane euro intr-o fabrica de biscuiti si prajituri la Craiova

ETI, una dintre cele mai mari companii din industria alimentara din Turcia, va investi 40 de milioane de euro la Craiova, in prima sa fabrica din strainatate, care va fi deschisa in octombrie anul viitor si va produce biscuiti si prajituri.

Guvernul a aprobat o investitie de 58 de milioane de euro pentru pasajul suprateran DJ 602-Centura Bucuresti-Domnesti. Vezi ce alte acte normative a mai aprobat Guvernul in sedinta de miercuri

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare privind realizarea unui pasaj suprateran pe DJ 602- Centura Bucuresti-Domnesti, investitia fiind evaluata la 58 de milioane de euro. Un alt proiect de Hotarare aprobat de Guvern in sedinta de miercuri se refera la alocarea temporara a unei sume de aproximativ 755 de milioane de lei, bani proveniti din privatizari, catre ordonatorii principali de credite cu rol de Autoritate de management. Vezi ce alte acte normative a aprobat miercuri Guvernul.

RAAN a prejudiciat bugetul de stat cu 10 milioane de euro

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, regie nationala de interes strategic aflata in insolventa din toamna anului trecut, a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 10 milioane de euro, dupa cum reiese din raportul de control al inspectorilor Finantelor Publice Mehedinti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )