Libnet.ro
UNICEF

07:00

Propunerea Gabrielei Firea. Ce ar trebui sa se intample cu un copil depistat cu simptome la triajul de la scoala: Nu stresam, nu panicam!

Antena3 Antena3,
Propunerea Gabrielei Firea. Ce ar trebui sa se intample cu un copil depistat cu simptome la triajul de la scoala: Nu stresam, nu panicam!

Gabriela Firea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, ce propunere are pentru ca un copil care este despistat la triajul de dimineata de la scoala cu simptome alarmante. Edilul a amintit ca DSP a anuntat in iulie ca intr-o astfel de situatie copiii ar putea fi internati, dupa care aceeasi institutie a revenit si a spus ca internarea ar putea fi dificila din cauza lipsei de locuri din spitale. continuă pe Antena3

Propunerea Gabrielei Firea. Ce ar trebui sa se intample cu un copil despistat cu simptome la triajul de la scoala: Nu stresam, nu panicam!

Gabriela Firea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, ce propunere are pentru ca un copil care este despistat la triajul de dimineata de la scoala cu simptome alarmante. Edilul a amintit ca DSP a anuntat in iulie ca intr-o astfel de situatie copii ar putea fi internati, dupa care aceeasi institutie a revenit si a spus ca internarea ar putea fi dificila din cauza lipsei de locuri din spitale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )