Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste de amploare anuntate pentru sambata in Franta: Emmanuel Macron a adoptat cinci decrete pentru reformarea pietii muncii

B1 B1,
Proteste de amploare anuntate pentru sambata in Franta: Emmanuel Macron a adoptat cinci decrete pentru reformarea pietii muncii

Desi a fost ales ca presedinte al Frantei pe un urias val de simpatie, obtinand un procent urias in turul al alegerilor impotriva extremistei Marine Le Pen, Emmanuel Macron se loveste acum de. continuă pe B1

Franta: Emmanuel Macron a semnat reforma controversata privind Codul Muncii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a semnat, vineri, textele care reformeaza dreptul la munca, relateaza AFP si Reuters.

Francezii ameninta cu proteste, dupa ce Emmanuel Macron a adoptat cinci decrete privind reformarea pietei muncii

Presedintel Frantei, Emmanuel Macron, a adoptat, vineri, cinci decrete care contin masuri de reformare a pietei muncii, contestate de sindicate, relateaza cotidianul Le Figaro.

Ce crede cu adevarat Emmanuel Macron despre sotia sa. Presedintele Frantei a spus totul intr-un interviu

Emmanuel Macron a vorbit pentru prima oara despre relatia cu sotia sa, intr-un interviu pentru CNN. Iubirea face parte din viata mea, din echilibrul meu. Cred ca nu poti cladi ceva maret, nu.

Emmanuel Macron, bombardat cu mesaje dupa ce numarul sau de telefon a ajuns pe internet

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a primit zeci de mesaje, dintre care unele nu tocmai magulitoare, dupa ce unul dintre numerele sale de telefon mobil a fost publicat pe internet, relateaza Politico, citand publicatia Challenges.

Numarul de telefon al lui Emmanuel Macron a ajuns pe internet. Cum a fost posibil un astfel de lucru

Liderul Frantei, Emmanuel Macron, a fost contactat in cateva zile de o multime de persoane necunoscute, care si-au exprimat aprecierea fata de el sau i-au adresat mesaje nu tocmai prietenoase. Acest.

Restrictii de circulatie anuntate pentru sambata si duminica pe unele strazi din Chisinau

Sambata, 23 septembrie, de la ora 14. 00, si pana a doua zi la aceeasi ora, va fi sistata circulatia rutiera pe strada Gh. Asachi, intersectie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, in legatura cu executarea lucrarilor de reparatie capitala a retelelor termice. Potrivit unui comunicat de presa al autoritatilor municipale, citat de IPN, troleibuzele de pe ruta nr. 5 nu vor circula pe durata lucrarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )