Libnet.ro
UNICEF

12:00

Proteste in Barcelona, la o zi dupa atac: Confruntari violente intre grupuri de extrema dreapta si contramanifestanti(VIDEO)

B1 B1,
Proteste in Barcelona, la o zi dupa atac: Confruntari violente intre grupuri de extrema dreapta si contramanifestanti(VIDEO)

Situatie tensionata in Barcelona la o zi dupa atacul terorist comis pe La Rambla, cel mai aglomerat bulevard din oras. Confruntari violente au avut loc vineri intre protestatari anti-islamisti de. continuă pe B1

Baietel de 7 ani, dat disparut in Barcelona, dupa atac (FOTO)

Un baietel de 7 ani din Australia este dat disparut in urma atentatului din Barcelona. in haosul ce s-a dezlantuit dupa producerea atacului, Julian Alessandro Cadman s-a pierdut de mama sa, informeaza.

Roman stabilit in Barcelona, despre atac: Acum este teama de a nu fi tu urmatoarea victima

Un roman stabilit la Barcelona a declarat ca bulevardul La Rambla, locul in care s-a produs tragedia, joi dupa amiaza, este una din zonele preferate ale turistilor, dar si a rezidentilor si locul unde.

Marturiile unei romance din Barcelona, dupa atentatul terorist (VIDEO)

Teroare la Barcelona. Un atentat terorist a avut loc, joi, pe una dintre cele mai populate strazi din oras - La Rambla. O furgoneta a intrat in multime, iar doi barbati ar fi luat statici intr-un.

Cel putin 20 de raniti la Barcelona dupa ce o duba a intrat in multime pe Las Ramblas

Atentat terorist in Barcelona: o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas. Politia are pana acum un bilant de 13 morti si 50 de raniti.

UPDATE 13 morti si peste 100 de de raniti, printre care si 3 romani, la Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime

Atentat terorist in Barcelona: o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas. Potrivit politiei, 13 oameni si-au pierdut viata si peste 100 au fost raniti. Printre raniti se afla si trei romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

UPDATE 13 morti si 130 de de raniti, printre care si 3 romani, la Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime

Atentat terorist in Barcelona: o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas. Potrivit politiei, 13 oameni si-au pierdut viata si circa 130 au fost raniti. Printre raniti se afla si trei romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )