Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele vestelor galbene. Deputati de stanga din Franta pregatesc o motiune de cenzura impotriva guvernului

Adevărul Adevărul,
Protestele vestelor galbene. Deputati de stanga din Franta pregatesc o motiune de cenzura impotriva guvernului

Deputatii francezi de stanga si extrema-stanga, nemultumiti de raspunsurile la criza vestelor galbene, vor depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului, a afirmat joi liderul Partidului Socialist, Olivier Faure, relateaza FranceSoir. continuă pe Adevărul

Propaganda rusa acuza SUA ca a instrumentat protestele vestelor galbene din Franta, pentru a-l pedepsi pe Macron

De duminica, presa guvernamentala rusa scrie ca protestele vestelor galbene din Franta sunt asemanatoare cu revolutiile culorilor care au zguduit in ultimii ani mai multe foste republici sovietice si nu ezita sa puna aceasta miscare de fronda pe seama Statelor Unite, care ar dori astfel sa-l pedepseasca pe Emmanuel Macron pentru faptul ca l-a criticat pe Donald Trump si a sustinut crearea unei armate europene, scrie AFP.

Reputatia presedintelui Emmanuel Macron, puternic afectata de protestele vestelor galbene

Perceput ca un erou al luptei impotriva populismului dupa ce a invins-o pe reprezentanta extremei-drepte in alegerile prezidentiale, Emmanuel Macron si-a vazut reputatia internationala profund afectata ca urmare a modului in care a gestionat protestele vestelor galbene, releva France-Presse.

VIDEO Protestele vestelor galbene. Barbat care ar fi ncercat sa jefuiasca un magazin, lovit brutal cu bastoanele si picioarele de catre politistii francezi, desi acesta era deja la pamnt

O inregistrare video in care un barbat este batut cu bestialitate de catre politistii francezi, in timpul protestelor vestelor galbene, a devenit virala pe Facebook si pe Twitter, relateaza Liberation.

Protestele Vestelor Galbene: cele mai violente revolte din Franta din ultimele doua decenii

260 de oameni au fost raniti in Franta, in timpul protestelor Vestelor Galbene care s-au intins in toata tara, in ultimele trei saptamani. Trei oameni au murit, si peste 400 au fost arestati in Paris.

Criza vestelor galbene. Guvernul francez anunta o mobilizare exceptionala pentru protestele de smbata / Politia cere nchiderea magazinelor de din zona Champs Elysee / Mai multe meciuri amnate

Guvernul Frantei anunta masuri exceptionale de securitate pentru ziua de sambata, in al cel de-al patrulea weekend consecutiv de proteste ale vestelor galbene.

Criza vestelor galbene. Guvernul francez anunta o mobilizare exceptionala pentru protestele de smbata / Politia cere nchiderea magazinelor din zona Champs Elysee / Muzeele si Turnul Eiffel, nchise, mai multe meciuri, amnate

Guvernul Frantei anunta masuri exceptionale de securitate pentru ziua de sambata, in al cel de-al patrulea weekend consecutiv de proteste ale vestelor galbene.

Fronda vestelor galbene: Guvernul ar putea reevalua reforma impozitului pe avere, criticata de stnga drept un cadou pentru bogati

Guvernul francez, confruntat cu fronda vestelor galbene impotriva politicii sale fiscale si sociale, a promis miercuri o evaluare a eficientei contestatei reforme privind impozitul pe averea celor mai bogati contribuabili, scrie AFP.

AUTORITATILE DE LA PARIS ESTIMEAZA: Impact sever al protestelor din Franta asupra economiei

Cele trei saptamani de proteste ale vestelor galbene din Franta au afectat serios economia tarii, lovind in mod special retailerii, magazinele de pe bulevardele principale, lanturile hoteliere si restaurantele, potrivit ministrului francez al Finantelor, Bruno Le Maire, citat de Reuters.

Paris, sub asediu: Cat de grave sunt consecintele protestelor din Franta

Franta trece prin cea mai dificila perioada din istoria recenta, iar protestele devin din ce in ce mai agresive. Acum, nu mai este vorba doar de Paris ci de toate regiunile tarii conduse de Macron. Doar pe parcursul weekendului, in centrul capitalei franceze, o grupare de protestatari foarte agresivi au provocat pagube intre 3 si [] .

Nationala de handbal feminin a Romaniei invinge Germania la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta, dupa ce a invins echipa Germaniei cu scorul de 29-24 14-11), luni seara, la Brest,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )