Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRU strange semnaturi pentru o motiune de cenzura impotriva guvernului Ciolos

România Liberă România Liberă,
PRU strange semnaturi pentru o motiune de cenzura impotriva guvernului Ciolos

Partidul Romania Unita a facut un tabel in care aduna semnaturi pentru a initia o motiunea de cenzura impotriva guvernului Dacian Ciolos. Pana acum, au fost luate semnaturi de la parlamentarii PRU si de la ALDE si neafiliati. continuă pe România Liberă

Initiativa bomba in Parlamentul Romaniei: PRU strange semnaturi pentru o motiune de cenzura impotriva guvernului Ciolos (VIDEO)

Document bomba in Parlament. Partidul Romania Unita a facut un tabel in care aduna semnaturi pentru a initia o motiunea de cenzura impotriva guvernului Dacian Ciolos. Pana acum, au.

Nicusor Dan, in strada pentru a strange semnaturi pentru parlamentare: Noi sustinem in continuare ca solutia cea mai buna pentru Romania este un premier tehnocrat care sa conduca ministri politici (VIDEO)

Liderii Uniunii Salvati Romania, Clotilde Armand si Nicusor Dan dau startul strangerii de semnaturi pentru alegerile parlamentare. Formatiunea condusa de cei doi are nevoie de cel putin 200. 000 de.

Romanii ies in strada sa marsaluiasca impotriva guvernului Ciolos. Cand incep protestele

Luni se decide calendarul protestelor impotriva guvernului condus de premierul Dacian Ciolos. Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a spus sambata, la Antena 3, ca, cel mai probabil, protestele vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )