Libnet.ro
UNICEF

15:01

PSA vrea sa vanda 75% din Gefco pentru 800 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PSA vrea sa vanda 75% din Gefco pentru 800 mil. euro

PSA/Peugeot-Citroen confirma ca este in discutii cu OAO Russian Railways pentru vanzarea a 75% din compania de transport si logistica Gefco, la un pret de 800 milioane euro, scrie Automotive News Europe . continuă pe Wall-Street Ro

Peugeot vinde 75% din Gefco pe 800 de milioane de euro

Compania franceza PSA Peugeot Citroen, al doilea producator auto din Europa, vinde 75% din Gefco - divizia sa de transporturi - catre Russian Railways, obtinand astfel 800 de milioane de euro 1,04 miliarde dolari).

Grecia vrea sa vanda cladiri diplomatice din Europa

Guvernul de la Atena ar putea ajunge sa scoata la vanzare mai multe cladiri diplomatice din principalele capitale europene, anunta Bloomberg, citand surse apropiate Executivului.

O fetita de 1 an a murit dupa ce concubinul mamei a lovit-o de peretii din baie pentru ca plangea

O fetita de 1 an si doua luni a murit dupa ce a fost lovita cu capul de peretii din baie de concubinul mamei ei, informeaza Adevarul. Barbatul de 23 de ani din Iasi este nu a mai suportat s-o auda pe.

Ridzi a demisionat din PDL pentru a putea candida la Camera Deputatilor

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi si-a inaintat demisia din PDL si din grupul parlamentar democrat-liberal urmand sa activeze ca parlamentar independent pana la finalul mandatului.

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, eliberat din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a parasit aseara penitenciarul de Maxima siguranta Gherla pentru a participa la inmormantarea fiului sau. La iesire, a fost asteptat de o ambulanta.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )