Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD Alba vrea sanctionarea disciplinara a lui Mihai Chirica pentru declaratiile publice facute

B1 B1,
PSD Alba vrea sanctionarea disciplinara a lui Mihai Chirica pentru declaratiile publice facute

Comitetul Executiv Judetean al PSD Alba a luat decizia de a propune sanctionarea disciplinara a primarului din Iasi, Mihai Chirica, pentru modul nestatutar in care a facut o serie de declaratii. continuă pe B1

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene

Vicepresedintele PSD Iasi Ovidiu Laicu solicita demisia lui Mihai Chirica de la sefia organizatiei judetene PSD Iasi, acuzandu-l ca a devenit vedeta a propagandei de dreapta si ca in loc sa lupte cu echipa a marcat autogol dupa autogol.

Mihai Chirica: Guvernul Grindeanu nu a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. / OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat, duminica, la Realitatea Tv, ca Liviu Dragnea nu i-a cerut demisia din partid in urma criticilor aduse presedintelui PSD. Chirica mai spune ca Guvernarea Grindeanu e o guvernare care poate conduce competent si ca Guvernul Grindeanu nu e un guvern care a gresit in planul de guvernare prin ceea ce a facut pana acum, a gresit in planul de comunicare. Chirica a mai afirmat ca OUG 13 nu a vizat lideri ai PSD.

Ovidiu Laicu, vicepresedintele PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, din cauza declaratiilor publice facute de acesta in ultima vreme, care ar incalca statutul PSD, potrivit Agerpres. Laicu a declarat ca solicita conducerii centrale a PSD sa il suspende pe Chirica din functia de vicepresedinte la nivel national.

Mihai Chirica: Pentru mine era foarte important sa salvez imaginea PSD

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD si primar al Municipiului Iasi, a declarat miercuri ca pentru el a fost foarte important sa salveze imaginea PSD.

Niculae Badalau, omul doi in PSD, nu e de acord cu excluderea lui Mihai Chirica din partid

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, sustine ca este oportuna schimbarea lui Mihai Chirica din functia de presedinte interimar al organizatiei PSD Iasi, dar nu si excluderea sa din partid.

Presedintele PSD Arad, atac dur la adresa social-democratului Mihai Chirica, pentru criticile la adresa formatiunii: Ar trebui sa fie un soldat disciplinat. Orice coleg care nu se supune ordinii de partid trebuie sa suporte consecintele

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, considera ca primarul Iasiului, Mihai Chirica, ar trebui sa primeasca o masura drastica de sanctionare, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu si a sefului PSD, Liviu Dragnea.

Ovidiu Laicu, vicepresedinte PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica, dupa ce primarul a criticat dur formatiunea condusa de Liviu Dragnea: A aplaudat si a felicitat propaganda impotriva partidului. il invitam sa ne lase in pace!

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Executivului condus de Sorin Grindeanu, cat si a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mihai Chirica, la Digi24: Nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul. A pus in pericol PSD/ Ar fi necesar un congres PSD, dar nu acum, poate in vara

Primarul Iasiului Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, a declarat in emisiunea In fata ta difuzata duminica de Digi 24, ca nu este multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul, precizand ca, potrivit prognozelor sociologice, a pus partidul in pericol prin actiunile sale. Chirica a mai afirmat ca a ar fi necesar un congres PSD, insa nu acum cand spiritele sunt incinse, ci dupa calmarea situatiei, posibil in vara. Totodata, primarul Iasiului considera ca este necesara o schimbare de leadership si in managementul politic, pentru ca politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este adecvata.

intalnire a primarilor PSD din Iasi, in cadrul careia au discutat acuzatiile aduse de Mihai Chirica Guvernului Grideanu si liderului Liviu Dragnea

Aproximativ 30 de primari social-democrati din judetul Iasi s-au reunit, marti, pentru a analiza criticile lansate de primarul Iasiului, Mihai Chirica, la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu si la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ei ai semnat o scrisoare deschisa prin care se dezic de afirmatiile acestuia.

Protestele REZIST. Ziua 13. Vicepresedintele PSD Mihai Chirica recunoaste ca pana si pesedistii participa la manifestatiile impotriva lui Dragnea, Tariceanu si Grindeanu: M-au invitat oameni din structuri ale partidului

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a lansat un nou val de critici la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )