Libnet.ro
UNICEF

09:01

PSD se opune schimbarii Avocatului Poporului. Marcel Ciolacu: Revocarea Renatei Weber e un atac la statul de drept. Vom sesiza CCR

B1 B1,
PSD se opune schimbarii Avocatului Poporului. Marcel Ciolacu: Revocarea Renatei Weber e un atac la statul de drept. Vom sesiza CCR

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a declarat, marti, ca PSD se opune schimbarii Avocatului Poporului, Renate Weber. Daca partidele din coalitia de guvernare vor forta aceasta revocare, a afirmat. continuă pe B1

Orban: Am demarat procedura privitoare la revocarea Avocatului Poporului

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca a fost initiata procedura privitoare la revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, precizand ca in cel mult doua saptamani comisiile juridice urmeaza sa analizeze aceasta solicitare si sa prezinte un raport care sa fie transmis plenului.

insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA, intalnire cu Marcel Ciolacu: PSD este profund atasat relatiei cu SUA. Am gasit un adevarat prieten al Romaniei!

Marcel Ciolacu a transmis, in urma intalnirii cu David Muniz, ca a gasit in acesta un adevarat prieten al Romaniei si ca au discutat despre cei trei piloni pe care se bazeaza politica externa a Romaniei: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene si rolul tarii noastre in cadrul NATO. insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-au intalnit la sediul central al PSD.

insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania s-a intalnit la sediul PSD cu Marcel Ciolacu

David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania, s-a intalnit astazi cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD, potrivit unui comunicat de presa. intalnirea cu liderul P.

Marcel Ciolacu intalnire cu David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA: O intrevedere excelenta

David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania, s-a intalnit, marti, cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

Marcel Ciolacu a dezvaluit ce propunere i-ar face lui George Simion: E oportuna in acest moment

Intrebat de Ion Cristoiu daca PSD ar sustine o initiativa a AUR de suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus ca o astfel de procedura nu este oportuna in acest moment.

Ce spune Marcel Ciolacu despre demersul AUR de suspendare a presedintelui Iohannis

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca in acest moment nu este oportuna initierea unei proceduri de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, asa cum a anuntat AUR, din cauza pandemiei de coronavirus, din cauza crizei economice si pentru ca a trecut foarte putin timp de la alegeri.

Marcel Ciolacu, reactie dupa afirmatiile premierului Florin Citu: Ai vreo 10 milioane de telefonae de dat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns prmierului Florin Citu la cateva minute dupa ce acesta a lansat un atact pe tema bugetului pentru 2021, in timpul unei conferinte de presa, sustinuta sambata la.

Marcel Ciolacu: Citu si-a luat palme peste ochi la Bruxelles si isi varsa frustarile in tara

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un nou atac, intr-o postare pe Facebook, la adresa premierului Florin Citu, recent intors de la Bruxelles, acolo unde a avut o vizita de lucru cu liderii europeni.

Orban anunta schimbarea sefilor TVR si Radioului public, precum si a Avocatului Poporului in doua saptamani

Schimbarea sefilor TVR si Radioului public, precum si a Avocatului Poporului este prioritate pentru Coalitie, presedintele PNL a Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, anuntand ca situatia trebuie transata in urmatoarele doua saptamani.

Cererea de revocare a Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite astazi. Ludovic Orban a explicat motivele pentru care se doreste inlocuirea Renatei Weber

Marti, Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc in sedinta, iar pe ordinea de zi se afla si cercerea de revocare din functie a Avocatului Poporului, dar si respingerea rapoartelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )