Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce spune Marcel Ciolacu despre demersul AUR de suspendare a presedintelui Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ce spune Marcel Ciolacu despre demersul AUR de suspendare a presedintelui Iohannis

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca in acest moment nu este oportuna initierea unei proceduri de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, asa cum a anuntat AUR, din cauza pandemiei de coronavirus, din cauza crizei economice si pentru ca a trecut foarte putin timp de la alegeri. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu a dezvaluit ce propunere i-ar face lui George Simion: E oportuna in acest moment

Intrebat de Ion Cristoiu daca PSD ar sustine o initiativa a AUR de suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus ca o astfel de procedura nu este oportuna in acest moment.

insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA, intalnire cu Marcel Ciolacu: PSD este profund atasat relatiei cu SUA. Am gasit un adevarat prieten al Romaniei!

Marcel Ciolacu a transmis, in urma intalnirii cu David Muniz, ca a gasit in acesta un adevarat prieten al Romaniei si ca au discutat despre cei trei piloni pe care se bazeaza politica externa a Romaniei: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene si rolul tarii noastre in cadrul NATO. insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-au intalnit la sediul central al PSD.

PSD se opune schimbarii Avocatului Poporului. Marcel Ciolacu: Revocarea Renatei Weber e un atac la statul de drept. Vom sesiza CCR

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a declarat, marti, ca PSD se opune schimbarii Avocatului Poporului, Renate Weber. Daca partidele din coalitia de guvernare vor forta aceasta revocare, a afirmat.

Marcel Ciolacu intalnire cu David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA: O intrevedere excelenta

David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania, s-a intalnit, marti, cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania s-a intalnit la sediul PSD cu Marcel Ciolacu

David Muniz, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA in Romania, s-a intalnit astazi cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD, potrivit unui comunicat de presa. intalnirea cu liderul P.

Marcel Ciolacu, reactie dupa afirmatiile premierului Florin Citu: Ai vreo 10 milioane de telefonae de dat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns prmierului Florin Citu la cateva minute dupa ce acesta a lansat un atact pe tema bugetului pentru 2021, in timpul unei conferinte de presa, sustinuta sambata la.

Marcel Ciolacu: Citu si-a luat palme peste ochi la Bruxelles si isi varsa frustarile in tara

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un nou atac, intr-o postare pe Facebook, la adresa premierului Florin Citu, recent intors de la Bruxelles, acolo unde a avut o vizita de lucru cu liderii europeni.

Ciolacu: Nu cred ca este oportuna declansarea unei proceduri de suspendare a presedintelui

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marti seara, la TVR1, ca nu crede ca este oportuna, in acest moment, declansarea unei proceduri de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )