Libnet.ro
UNICEF

12:30

Purtatorul de cuvant al PSD: Atitudinea lui Crin Antonescu este total ambigua si creeaza o anumita iritare la PSD

Hotnews Hotnews,
 Purtatorul de cuvant al PSD: Atitudinea lui Crin Antonescu este total ambigua si creeaza o anumita iritare la PSD

Crin Antonescu are o atitudine ambigua, spune la RFI purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. El declara ca tentatia scandalului trebuie trecuta in plan secund. continuă pe Hotnews

Prutatorul de cuvant al PSD: Atitudinea lui Crin Antonescu este total ambigua si creeaza o anumita iritare la PSD

Crin Antonescu are o atitudine ambigua, spune la RFI purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. El declara ca tentatia scandalului trebuie trecuta in plan secund.

Vicepresedintele PSD Ion Calinoiu: Crin Antonescu ar trebui sa se preocupe sa creasca in sondaje

Crin Antonescu nu ar trebui sa mai atace PSD-ul, ci mai degraba sa se preocupe sa creasca in sondaje, considera vicepresedintele PSD Ion Calinoiu. Calinoiu il acuza pe Antonescu de campanie electorala.

Crin Antonescu, la Antena 3, de la ora 20.00

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitatul jurnalistului Radu Tudor, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata la Antena 3, incepand cu ora 20.

Crin Antonescu: Daca Ponta crede ca trebuie sa joc rolul domnului Zgonea, se insala

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitatul jurnalistului Radu Tudor, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata la Antena 3, incepand cu ora 20.

VIDEO Sebastian Ghita: Nu am reusit sa formez o relatie foarte stransa cu Crin Antonescu

Patronul Romania TV, deputatul PSD Sebastian Ghita, a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV, ca regreta ca nu a reusit sa se apropie prea mult de Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice

Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. El a explicat ca PNL ar fi dorit scaderea cu 3 puncte procentuale inca de la inceputul anului, insa Ea nu poate fi facuta acum, va fi facuta din semestrul al doilea, ne-am consolat cu faptul ca scaderea de 5 are un impact mai puternic. Crin Antonescu a lasat de inteles ca existau solutii de scadere acum cu 3 puncte, insa varianta nu a fost agreata de FMI. Liderul liberal a subliniat ca prima preocupare a Guvernului si a ministrului Finantelor a fost mentinerea cotei unice si a afirmat ca accizele nu sunt impozite, el considerand ca cresterile de accize reprezinta formulele minimale care nu afecteaza taxele mari.

Crin Antonescu: Acordul Romaniei cu FMI este un handicap, o situatie nefericita si temporara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca nu este un lucru bun ca Romania este sub acord cu FMI. Acesta catalogheaza situatia drept una nefericita si temporara si un handicap intrucat tara noastra.

Crin Antonescu: Acordul cu FMI este un handicap pentru Romania.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca nu este un lucru bun ca Romania este sub acord cu FMI, el catalogand aceasta situatie drept una nefericita si temporara si un handicap intrucat tara noastra nu poate avea cu adevarat o politica economica, a consemnat Mediafax. Nu e un lucru bun ca suntem sub acord cu FMI. Asta inseamna pentru Romania un handicap pentru care nu este de vina FMI. ) A fi sub acord cu FMI, ceea ce nu se intampla multor tari din UE, este o situatie nefericita si .

Crin Antonescu isi schimba pozitia fata de acordul cu FMI: Nu mai este un handicap pentru tara noastra, ci un fel de doctor

FMI: handicap sau doctor pentru Romania. Crin Antonescu pare ca nu se poate decide. Dupa ce ieri declara ca acordul cu FMI este un handicap pentru tara noastra, astazi liderul PNL vede institutia financiara.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Crin Antonescu pe tema FMI: L-am rugat pe dl Chitoiu sa-i prezinte rezultatele / Orice discutie fara documente este politicianista si populista

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca l-a rugat pe ministrul liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, sa-i prezinte rezultatele discutiilor cu Fondul Monetar International liderului PNL, Crin Antonescu, pentru a sti daca exista si acordul partenerilor de guvernare pentru un nou acord cu FMI.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )