Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ar putea fi prima tornada din Romania: explicatia cercetatorilor pentru imaginile virale

Playtech Playtech,
Ar putea fi prima tornada din Romania: explicatia cercetatorilor pentru imaginile virale

Incalzirea globala si vremea din ce in ce mai ciudata pentru aceasta perioada au dus la aparitia mai multor fenomene meteorologice neobisnuite, precum o tornada in Tulcea,. continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu desfiinteaza o vedeta din Romania: O cartita disperata. Scandal in premiera intre cele doua

Bianca Dragusanu tuna si fulgera! Cunoscuta fosta asistenta de televiziune ingroapa imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a socat pe fanii care n-au inteles in prima faza ce ar putea avea acestea de impartit. Bianca Dragusanu: O cartita disperata. Iubita lui Bodi desfiinteaza o vedeta de la noi Scandal neasteptat intre doua .

Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca trecerea la scoala online ar putea face ca tezele sa dispara in anul scolar 2020-2021. Scoala, altfel decat o stiam. Schimbarile anuntate de ministrul Educatiei: Tezele ar putea disparea in anul scolar 2020-2021 Ministrul Monica Anisie a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Viitor cu Clasa de la Pro .

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei si spune ca se pregateste pentru o iarna complicata si pentru redresare incepand cu primavara anului 2021, potrivit unui comunicat de presa.

VIDEO Liderul Everton a suferit prima infrangere din acest sezon (0-2 vs Southampton)

Everton, surprinzatorul lider din Premier League, a suferit prima infrangere din acest sezon, scor 2-0, pe terenul echipei Southampton, in etapa a sasea.

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

EXCLUSIV Mega-vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Cate sute mii de euro datoreaza pentru afacerea cu apa minerala

Mare vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Afacerea Niculinei Stoican nu are succesul la care se astepta, insa artista face eforturi considerabile pentru a o tine pe linia de plutire. Mai ales ca pandemia pune bete in roate multor afaceri din Romania. Afacerea Niculinei Stoican, ingropata in datorii in urma cu mai bine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )