Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ar putea fi reintroduse conditii pentru functionarea teraselor, anunta ministrul Tataru

România Liberă România Liberă,
Ar putea fi reintroduse conditii pentru functionarea teraselor, anunta ministrul Tataru

Ministrul Sanatatii a declarat, duminica, la Iasi, ca in functie de evolutia pandemiei pot fi reintr. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Ar putea fi introduse restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia epidemiei de COVID-19

In functie de evolutia epidemiei de COVID-19 din Romania ar putea fi introduse o serie de restrictii pentru functionarea teraselor, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Santatatii, care a subliniat ca.

Ministrul Sanatatii afirma ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de COVID-19, potrivit Agerpres.

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Nelu Tataru face marele anunt.Romania revine la restrictii?

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din sectorul HoReCa, iar proprietarii teraselor ar trebui sa le respecte.

Vesti proaste. Ministrul Sanatatii anunta ca restrictiile la terase ar putea reveni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de COVID-19, scrie Agerpres.

Noi conditii pentru avansul la programul Noua casa. Ce spun specialistii din domeniul imobiliar

Programul Noua casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima casa, nu pare atat de ofertant cum se spunea initial. Pentru a achizitiona o locuinta e nevoie de un avans de cel putin 15%, a anuntat Florin Citu.

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )