Libnet.ro
UNICEF

12:15

Puterea Ideilor. Remus Cernea, despre criza politica: Scenarii pentru viitorul guvern (VIDEO)

B1 B1,
Puterea Ideilor. Remus Cernea, despre criza politica: Scenarii pentru viitorul guvern (VIDEO)

Remus Cernea a vorbit in editia de sambata a emisiunii Puterea ideilor despre criza politica din Romania si despre faptul ca PSD a demis, prin motiune de cenzura, propriul guvern,. continuă pe B1

Cat ne costa criza politica

Adrian Maniutiu a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre criza politica din Romania, dar si despre costurile acesteia. Specialistii spun ca aceasta criza.

Criza politica ne costa cel putin 2,2 miliarde de euro prin bursa, dobanzi, PIB si importuri

In saptamana 15-22 iunie, marcata de criza politica, finantarile externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu doua miliarde.

Analiza Mediafax: Criza politica ne costa cel putin 2,2 miliarde de euro

In saptamana 15-22 iunie, marcata de criza politica, finantarile externe se scumpesc cu opt milioane de euro, capitalizarea Bursei pierde 122 de milioane de euro, aportul la PIB scade cu doua miliarde de euro, iar importurile se scumpesc cu 13 milioane de euro.

NEW MONEY: Cum vede The Economist criza politica de la Bucuresti: Grindeanu a fost demis pentru ca s-a certat cu Dragnea

In mod obisnuit, in politica, opozitia este cea care incearca sa darame guvernul. insa politica din Romania este rareori obisnuita, noteaza The Economist, intr-un material despre evenimente recente din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )