Libnet.ro
UNICEF

07:00

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

B1 B1,
Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte. continuă pe B1

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo...hannis (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de incurajare pentru echipa nationala de fotbal: Sunt cu gandul alaturi de jucatori si sper din toata inima sa se califice la EURO 2016. Hai Romania!

Pr;edintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de incurajare pentru selectionata Romaniei. Pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei urmeaza doua meciuri foarte dificile. Voi urmari meciul de.

Klaus Iohannis: Activarea structurii NATO, expresie a sprijinului Aliantei pentru a intari APARAREA statelor

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu prilejul activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO in care sustine ca infiintarea acestei structuri este o expresie a sprijinului Aliantei Nord-Atlantice pentru securitatea Romaniei.

Klaus Iohannis: Activarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, expresie a solidaritatii si a sprijinului Aliantei pentru securitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj cu prilejul activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO NATO Force Integration Unit-NFIU), spunand ca infiintarea acestei structuri este o expresie.

Klaus Iohannis, discurs la Academia Romana: Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide, ii nemultumeste lipsa unor declaratii incendiare. Conduita promisa si prioritatile au ramas aceleasi, nu vor fi umbrite de efervescenta politica

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, marti dimineata, la ceremonia de deschidere a Conferintei Internationale Micro-to Nano-Photonics IV - ROMOPTO 2015, care are loc la Academia Romana. Seful statului a subliniat, in discursul sau, ca Am ales sa particip la acest eveniment pentru a arata inca o data care sunt prioritatile mele. Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide sau ar fi vrut sa aiba parte de o vara mai agitata politic. Poate ca pe altii ii nemultumeste lipsa asa-numitelor breaking news-uri si a unor declaratii incendiare. Pentru mine insa conduita promisa si prioritatile asumate au ramas aceleasi. Si nu vor fi nici in continuare umbrite de efervescenta politica sau de circumstante de moment.

Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong consilier de stat pentru Relatia cu Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong in functia de consilier de stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor, incepand cu data de 1 septembrie, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis, in sapte luni de mandat, a cheltuit aproximativ un milion de euro pe 19 deplasari in strainatate. Lista deplasarilor in strainatate ale Presedintelui Klaus Iohannis, in perioada.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )