Libnet.ro
UNICEF

10:30

QA: Trei despoti mondiali pe care ii imita Traian Basescu

Antena3 Antena3,
QA: Trei despoti mondiali pe care ii imita Traian Basescu

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, de la Antena 3, un montaj video in care sunt surprinse asemanarile la nivel de discurs intre presedintele Traian Basescu si marii. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost in situatia sa aleaga dintr-o lista de candidati atat de slabi

Premierul si-a cumparat voturile, a distribuit vreo trei miliarde lei * Serviciile s-au implicat in campanie Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca tara noastra nu a fost niciodata in situatia actuala, de a alege un presedinte dintr-o lista de candidati atat de slabi. Potrivit domniei sale, campania electorala a fost aproape inexistenta.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Traian Basescu: Evident ca sefa DIICOT a fost urmarita la Paris, Udrea a devenit interes dupa candidatura

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca este evident ca sefa DIICOT, Alina Bica, este cea care a fost urmarita la Paris, mentionand ca Elena Udrea a devenit de.

Traian Basescu, la Realitatea TV: Am cerut serviciilor secrete sa imi spuna in cateva zile al cui e filajul in cazul Bica - Udrea / E evident ca Alina Bica a fost filata, Elena Udrea a venit ca bonus

Presedintele Traian Basescu a cerut serviciilor secrete sa ii spuna in cateva zile cine a efectuat filajul in cazul Elenei Udrea si al procurorului sef al DIICOT, Alina Bica. Seful statului a precizat, la Realitatea TV, ca a discutat in ultimele zile cu sefii celor doua servicii si tema EADS cu acel free lancer care a lansat-o din Germania si tema urmaririi procurorului Bica si a doamnei Udrea. Cineva a facut acest filaj, suntem de acord amandoi ca nu e vorba de paparazzi, care ar fi exploatat pozele peste noapte . ) Daca nu e filaj romanesc, la puterea pe care o aveti, imi spuneti in cateva zile a cui e, a afirmat seful statului.

Antena 3 a difuzat scena cu Nicolae Ceausescu acuzand implicarea agenturilor straine in evenimentele din 89. Cum au ajuns din nou la Traian Basescu

In emisiunea 100 de minute moderata de Alexandra Stoicescu, Antena 3 face o paralela intre discursul lui Nicolae Ceausescu din decembrie 1989 cand a acuzat implicarea agenturilor straine in evenimentele de la Timisoara si acuzatiile aduse de catre Traian Basescu serviciilor secrete pe motiv ca se implica in campania electorala. Intentia Antenei 3 a fost aceea de forta din nou in mod evident o comparatie intre sfarsitul epocii Basescu si sfarsitul dictaturii comuniste. Basescu risca un scandal international ca s-o apere pe Udrea, titreaza pe burtiera Antena 3.

Sorina Matei ii raspunde lui Traian Basescu: Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist. Am avut o discutie cu presedintele, ne-am intersectat dupa emisiune

Jurnalista Sorina Matei, realizator la B1 Tv, a raspuns, joi seara, atacului lui Traian Basescu, care afirmase, anterior, tot la B1 Tv, in emisiunea Madalinei Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina. Sorina Matei a afirmat ca Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de coruptie. Nu fac parte, nu am nicio legatura cu vreun serviciu special.

Traian Basescu: Vom avea alegeri anticipate daca Iohannis e ales si apoi declarat incompatibil

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca vom avea alegeri anticipate la Presedintie, in cazul in care Klaus Iohannis va fi ales si.

Traian Basescu: Este clar ca serviciile s-au implicat in campania electorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a declarat ca justitia a inlocuit campania electorala, in conditiile in care candidatii la alegerile prezidentiale sunt foarte slabi.

Traian Basescu: Udrea si Tomac vor prelua stafeta de la mine. Ei sunt politicieni care au crescut langa mine

Traian Basescu: Sunt doi politicieni in acest nou partid pe care l-am creat, Partidul Miscarea Populara, care are semnul acela, marul, doamna Elena Udrea si Eugen Tomac. Cu certitudine, ei vor prelua stafeta de la mine si in dragostea pentru Republica Moldova si romanii de peste Prut si in politica interna, in consolidarea justitiei si, daca vreti, in dorinta de progress a Romaniei .

Traian Basescu someaza serviciile secrete: Aflati cine mi-a filat-o!

Cele mai recente declaratiile ale presedintelui Traian Basescu au fost dezbatute intr-o editie speciala la Antena 3, realizata de Adrian Ursu si Anisa Lupu, cu ocazia incheierii campaniei pentru turul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )