Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Playtech Playtech,
Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Qualcomm este gigantul din tech care se afla in spatele majoritatii procesoarelor din telefoanele si tabletele noastre. Cu toate acestea, a primit o amenda usturatoare in Coreea de Sud. Daca aveti o pasiune pentru tehnologie si urmariti evolutia tehnologica a smartphone-urilor, este aproape imposibil sa nu fi auzit de Qualcomm. Compania americana este omniprezenta in []. continuă pe Playtech

DEZASTRU in Brazilia: Cea mai mare SECETA din ultimii 106 ani

Partea de nord-est a Braziliei se confrunta cu cea mai grava seceta din anul 1910, care s-a intins de cinci ani incoace. in mod normal, regiunile de coasa ramase zone umede pentru mai mult.

Cupru Min a obtinut in 2016 cea mai mare productie din istoria societatii si vrea sa vanda prin Bursa de Marfuri

Compania Cupru Min SA Abrud, controlata de Ministerul Economiei, estimeaza pentru acest an o productie record de concentrat de cupru, cea mai mare din istoria companiei, si un profit net de 3,3 milioane lei, asemanator celui de anul trecut, potrivit datelor transmise de companie, la solicitarea News. ro.

Ea este cea mai filantroapa vedeta din lume

Artista americana Beyonce, care si-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbari sociale pe plan mondial, a fostd esemnata cea mai filantropa vedeta din lume. Pe locul doi in Celebs.

Pestisorul de aur: cum s-a realizat cel mai mare transfer din istoria Craiovei si ce profit le-a adus Vatajelu oltenilor

Steaua lui Becali e cea mai buna vitrina din fotbalul romanesc, insa, treptat, Viitorul, Astra si CS U Craiova arata ca si formatiile din provincie pot transfera afara pe bani multi.

Cristina Neagu, CEA MAI BUNA handbalista in 2016, conform antrenorilor din Liga Nationala

Cei mai buni trei handbalisti in 2016, la feminin si masculin, au fost anuntati, miercuri, de Federatia Romana de Handbal, in urma voturilor antrenorilor din Liga Nationala. Cea mai buna han.

Game of Thrones si Westworld, cele mai piratate seriale din 2016

Daca tot am vazut un amalgam de clasamentein ultimele zile, nu puteam rata un top 10 cu cele mai piratate seriale. Game of Thrones e lider din nou, dar sunt cateva surprize. in ultima luna din an sunt publicate o serie de topuri, unele mai interesante decat altele. De exemplu, nominalizarile pentru decernarile de premii [].

Cel mai mare cutremur din 2016 in Romania: 5,3 pe Richter

Seismul a avut loc in noaptea de 27 spre 28 decembrie, la ora 1. 20, in zona Vrancea, la o adancime de 99,9 kilometri.

Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor

In timpul regimului comunist, Revelionul era punctul culminant al sarbatorilor de iarna. Fiecare familie, in ciuda restrictiilor, pregatea o masa festiva, cea mai imbelsugata din an, cu bucate alese, din care nu lipseau salata beouf, sarmalele sau ouale umplute cu pate.

Povestea Zarazei, cea mai curtata prostituata din Micul Paris. Cum a ucis-o amorul nebun pe tigancusa faimoasa

O curtezana de lux a Micului Paris punea pe jar inimile barbatilor doar privindu-i. Povestea preafrumoasei Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din perioada interbelica, rascoleste si astazi. Pasiunea devastatoare dintre tigancusa focoasa si celebrul lautar Cristian Vasile l-a inspirat si pe Mircea Cartarescu sa-i scrie legenda in cartea De ce iubim femeile.

Cum arata cel mai mare mall din lume: in Dubai faci shopping cu TAXIUL, in Emirate te dai pe PARTIE (FOTO)

In Dubai sunt peste 90 de centre comerciale, unele atat de mari incat au aparut taxiurile care sa te duca de la un magazin la altul. Tot acolo incepe chiar in a doua zi de Craciun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )