Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Am aflat, in sfarsit, de ce lui Petre Daea ii plac atat de mult oile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Am aflat, in sfarsit, de ce lui Petre Daea ii plac atat de mult oile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emsiunii Lumea lui Banciu despre pasiunea ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru oi, acesta lansand recent chiar si o campanie, Alege. continuă pe B1

Radu Banciu, despre ziua de nastere in doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cantat despre oaie. Oaia a fost in centrul baladelor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aniversarea ministrului Agriculturii, Petre Daea. Radu Banciu, despre ziua de nastere in doi timpi a ministrului.

Petre Daea surprinde din nou: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu se dezice si continua seria declaratiilor care l-au facut celebru. in stilul caracteristic, Daea a afirmat marti ca tot ce se misca e in agricultura, de la.

Ministrul Petre Daea: Pentru unii devin agasant explicand ca oile sunt o resursa extraordinara, dar nu pot altfel

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marti, ca numarul ovinelor trebuie majorat, astfel incat sa fie valorificata iarba, o resursa exceptionala din tara noastra, Daea precizand ca.

Petre Daea: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut marti un bilant in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului, unde s-a mandrit cu productiile record din acest an si a tinut sa sublinieze cat de importanta este agricultura: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura.

Radu Banciu: Daca ar fi fost cotat la Bursa, Guvernul Romaniei ar fi ajuns astazi la cota de alarma(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Executivul a adoptat ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal, una din cele mai contestate.

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Radu Banciu, despre protestele de strada: Acesti oameni reprezinta exact lumea care conteaza in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu protestele de strada ce au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Cateva zeci de mii de oameni au.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )