Libnet.ro
UNICEF

08:00

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur este singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur este singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia. continuă pe B1

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur, singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia.

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR cu privire la alegerile intr-un singur tur: Contestatia a fost respinsa ca neintemeiata, intrucat nu s-a adus niciun argument care sa justifice schimbarea practicii

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a dat primele declaratii dupa decizia CCR de a respinge constestatiile cu privire la desfasurarea alegerilor locale intr-un singur tur, arata.

Prima decizie a CCR: Alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur. Liviu Avram: Batalia nu este inca pierduta (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit caalegerile locale din 5 iunie sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin, informeaza B1 TV. Magistratii s-au pronuntat pe una dintre.

CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, astfel ca primarii vor fi alesi intr-un singur tur.

Alegeri intr-un singur tur sau in doua tururi?

Ziua de astazi este cruciala pentru clasa politica, intrucat Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate exceptia de neconstitutionalitate ridicata de jurnalistul Liviu Avram, care a contestat, in instanta, desfasurarea alegerilor intr-un singur tur si numarul de semnaturi necesare pentru a depune o candidatura.

UPDATE: CCR a respins contestatia formulata de jurnalistul Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

UPDATE Curtea Constitutionala a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur, declarand-o inadmisibila

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur de scrutin. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat in acest caz, ca o prima sesizare a lui Liviu Avram privind numarul minim de semnaturi necesare depunerii unei candidaturi) a fost respinsa ca neintemeiata. Cea de-a doua sesizare a jurnalistului privind neconstitutionalitatea alegerilor intr-un singur tur) a fost respinsa ca inadmisibila. CCR mai are pe rol o exceptie ridicata de acelasi jurnalist, iar surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca ea va fi discutata pe 11 mai.

CCR decide miercuri daca vom avea alegeri locale intr-un singur tur sau in doua tururi

Scandalul format in jurul votului pentru alegerile locale ajunge la Curtea Constitutionala. Judecatorii Curtii Constitutionale vor discuta miercuri, 4 mai, sesizarea privind organizarea alegerilor locale.

Radu Banciu: PSD-istii si Zgonea s-au certat ca niste golani. Partidul are o istorie regretabila pe care nu o va retine niciun manual, iar colegul lui Mihai Viteazu este zero barat (VIDEO)

Excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD a fost subiectul principal abordat de catre catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, din seara de marti. Jurnalistul a comentat subiectul fierbinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )