Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur, singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur, singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia. continuă pe B1

Radu Banciu: Alegerile intr-un singur tur este singura modalitate prin care sa spui ca ai un pic de democratie (VIDEO)

In emisiunea din seara de 4 aprilie, Radu Banciu a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre alegerile localesi decizia CCR ca acestea sa fie organizate intr-un singur tur. Din cohota aia.

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR cu privire la alegerile intr-un singur tur: Contestatia a fost respinsa ca neintemeiata, intrucat nu s-a adus niciun argument care sa justifice schimbarea practicii

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a dat primele declaratii dupa decizia CCR de a respinge constestatiile cu privire la desfasurarea alegerilor locale intr-un singur tur, arata.

CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, astfel ca primarii vor fi alesi intr-un singur tur.

Prima decizie a CCR: Alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur. Liviu Avram: Batalia nu este inca pierduta (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit caalegerile locale din 5 iunie sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin, informeaza B1 TV. Magistratii s-au pronuntat pe una dintre.

Alegeri intr-un singur tur sau in doua tururi?

Ziua de astazi este cruciala pentru clasa politica, intrucat Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate exceptia de neconstitutionalitate ridicata de jurnalistul Liviu Avram, care a contestat, in instanta, desfasurarea alegerilor intr-un singur tur si numarul de semnaturi necesare pentru a depune o candidatura.

UPDATE Curtea Constitutionala a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur, declarand-o inadmisibila

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur de scrutin. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat in acest caz, ca o prima sesizare a lui Liviu Avram privind numarul minim de semnaturi necesare depunerii unei candidaturi) a fost respinsa ca neintemeiata. Cea de-a doua sesizare a jurnalistului privind neconstitutionalitatea alegerilor intr-un singur tur) a fost respinsa ca inadmisibila. CCR mai are pe rol o exceptie ridicata de acelasi jurnalist, iar surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca ea va fi discutata pe 11 mai.

UPDATE: CCR a respins contestatia formulata de jurnalistul Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

CCR decide miercuri daca vom avea alegeri locale intr-un singur tur sau in doua tururi

Scandalul format in jurul votului pentru alegerile locale ajunge la Curtea Constitutionala. Judecatorii Curtii Constitutionale vor discuta miercuri, 4 mai, sesizarea privind organizarea alegerilor locale.

Radu Banciu: PSD-istii si Zgonea s-au certat ca niste golani. Partidul are o istorie regretabila pe care nu o va retine niciun manual, iar colegul lui Mihai Viteazu este zero barat (VIDEO)

Excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD a fost subiectul principal abordat de catre catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, din seara de marti. Jurnalistul a comentat subiectul fierbinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )