Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Banciu: Alexandru Athanasiu inaugureaza o noua categorie de oameni politici in Romania - prostul prins inainte de a se apuca sa fure. El nu a furat absolut nimic! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Alexandru Athanasiu inaugureaza o noua categorie de oameni politici in Romania - prostul prins inainte de a se apuca sa fure. El nu a furat absolut nimic! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre punerea sub invinuire a lui Alexandru Athanasiu pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft. continuă pe B1

Alexandru Athanasiu, audiat in dosarul Microsoft: Nu este normal ca cei care au furat in aceasta tara, sa rada de fraieri ca mine care stau acum si trebuie sa dea explicatii (VIDEO)

Fostul ministru al Educatiei, Alexandru Athanasiu, a dat luni declaratii in fata procurorilor in dosarul Microsoft. La iesirea de la audieri, acesta a declarat ca mereu a fost un om de buna.

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, audiat la DNA in dosarul Microsoft 2

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul Microsoft 2, el declarand ca nu a luat niciodata spaga si ca viata isi poate oferi multe surprize, dar el stie ca este absolut.

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 14:25 Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a fost pus, astazi, sub acuzare pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft 2, el declarand la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca procurorii nu ii aduc nicio acuzatie ca ar fi luat vreun leu in cazul licentelor IT pentru scoli.

Radu Banciu: Alina Gorghiu a indurat un frig siberain la Vaslui. A stat imbracata in palton, cu o esarfa la gat ca si cum si-ar fi bagat degetelele in lacul Baikal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul facut in judetele din Moldova de presedintele PNL, Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )