Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Alina Gorghiu a indurat un frig siberain la Vaslui. A stat imbracata in palton, cu o esarfa la gat ca si cum si-ar fi bagat degetelele in lacul Baikal (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Alina Gorghiu a indurat un frig siberain la Vaslui. A stat imbracata in palton, cu o esarfa la gat ca si cum si-ar fi bagat degetelele in lacul Baikal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul facut in judetele din Moldova de presedintele PNL, Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a. continuă pe B1

Radu Banciu: Alexandru Athanasiu inaugureaza o noua categorie de oameni politici in Romania - prostul prins inainte de a se apuca sa fure. El nu a furat absolut nimic! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre punerea sub invinuire a lui Alexandru Athanasiu pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft.

Alina Gorghiu: Daca PSD reuseste sa depaseasca orgoliul ca nu are paternitatea legii privind salarizarea unitara a bugetarilor, eu am toata disponibilitatea de a o dezbate in Parlament

Presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca liberalii doresc ca legea salarizarii unitare a bugetarilor sa se aplice de la 1 ianuarie 2017, mentionand ca ar fi bine ca Parlamentul sa se reuneasca in sesiune extraordinara pentru acest proiect.

Alina Gorghiu: A inceput marea trosneala; si-a desemnat si ALDE un candidat de prim ministru

A inceput marea trosneala, a declarat duminica seara presedintele PNL, Alina Gorghiu, in timpul lansarii candidatilor filialei iesene la alegerile parlamentare, aluzia fiind facuta la anuntul ALDE privind propunerea pentru functia de premier, dupa alegerile din 11 decembrie, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Daca Tariceanu se crede mai premier ca Dragnea, e amuzant. ALDE incearca un santaj la adresa PSD

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu drept premier al ALDE reprezinta o sfidare atat fata de cetateni, cat si fata de PSD, pe care se pune presiune prin aceasta nominalizare, desi este amuzant si ridicol, pentru ca ALDE nu are mari sanse sa intre in Parlament.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL.Va fi in functie de rezultatul alegerilor

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca inscrierea premierului Dacian Ciolos in PNL va fi decizia sa, care va depinde si de rezultatele alegerilor parlamentare.

Alina Gorghiu, promisiune pentru alegatori: Parlamentarii PNL vor renunta la pensiile speciale si la celelalte privilegii si imunitati (VIDEO)

Parlamentarii liberali vor renunta la pensiile speciale din prima luna de mandat, pentru ca PNL 'nu accepta privilegii si imunitati', a declarat Alina Gorghiu la evenimentul de lansare a.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL.

Alina Gorghiu: Il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Parlamentarii liberali VOR RENUNTA LA PENSIILE SPECIALE

Alina Gorghiu a declarat ca liberalii vor renunta la pensiile speciale din prima luna de mandat pentru ca PNL 'nu accepta privilegii si imunitati'. 'Colegii mei vor fi cei care din.

Alina Gorghiu: PNL majoreaza salariile bugetarilor cu 30-40%, pana in 2020, si dubleaza salariile medicilor din 1 iunie 2017

PNL va majora salariile bugetarilor cu 30-40% pana 2020, prin masuri sustenabile, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare, presedintele partidului, Alina Gorghiu, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )