Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Cainii nu sunt suflete. Trebuie sa fie eutanasiati sa ne protejam pe noi

B1 B1,
Radu Banciu: Cainii nu sunt suflete. Trebuie sa fie eutanasiati sa ne protejam pe noi

Jurnalistul Radu Banciu i-a transmis un mesaj premierului Victor Ponta, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, legat de eutanasierea cainilor maidanezi, dupa ce liderul Executivului a spus ca. continuă pe B1

Radu Banciu: Nu-i vad niciun sens Monicai Tatoiu la televizor. Ea nu are nicio meserie

Jurnalistul Radu Banciu a declarat miercuri seara in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 Tv, ca nu-i vede rostul Monicai Tatoiu la televizor, precizand ca aceasta nu are nicio meserie. Nu-i vad niciun.

Radu Banciu: Dan Voiculescu arata ca o gorila din Congo, atat de sigura pe ea incat sfarma pietre

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 Tv ca Dan Voiculescu arata ca un fel de gorila prea sigura pe ea. Voiculescu arata ca o gorila din Congo,.

Radu Banciu: Cei din ONG-uri, niste parsivi si impostori de clasa. Ridicarea cainilor de pe strada ar insemna terminarea lor

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, problema cainilor maidanezi, aratand ca daca animalele vor fi ridicate de pe strazi, acest lucru.

Radu Banciu: Domnule Antonescu, cat puteti sa fiti de prost sa spuneti ca proiectul Rosia Montana nu poate fi sustinut?

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit marti seara despre proiectul minier de la Rosia Montana, fiind indignat de faptul ca liderul PNL, Crin Antonescu, a decis respingerea acestuia din cauza protestelor de strada din.

Comisiile parlamentare au dat verdictul. Cainii neadoptati in 14 zile, eutanasiati

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de.

Comisiile parlamentare: Cainii neadoptati in 14 zile sa fie eutanasiati

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati. Edilii au.

Cainii neadoptati in 14 zile vor fi eutanasiati. Mai pot fi tinuti in adaposturi daca sunt resurse

Comisiile de Administratie si Juridica au adoptat luni un proiect care prevede ca maidanezii tinuti in padocuri care in termen de 14 zile nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri.

Cainii neadoptati in 14 zile vor fi eutanasiati. Maidanezii mai pot fi tinuti in adaposturi daca sunt resurse

Comisiile de Administratie si Juridica au adoptat luni un proiect care prevede ca maidanezii tinuti in padocuri care in termen de 14 zile nu sunt revendicati sau adoptati sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri.

Parlamentarii vor propune ca maidanezii neadoptati in termen de 10 zile sa fie eutanasiati

Surse parlamentare au declarat, luni pentru Hotnews. ro, ca legea cainilor comunitari va fi modificata luni de catre Comisia Juridica si va fi adoptata in cursul acestie saptamani de catre Camera Deputatilor. In cadrul unei intalniri la nivelul liderilor de grup ai USL s-a decis sa se introduca in legea obligativitatea primarilor de a eutanasia cainii fara stapan daca in termen de 10 zile nu sunt adoptati.

Cainii comunitari nerevendicati sau neadoptati, eutanasiati in 14 zile. Edilii pot amana eutanasierea daca au resurse pentru adaposturi

Comisia juridica si cea de administratie din Camera Deputatilor au finalizat luni noapte raportul pentru proiectul de lege privind cainii fara stapan, principala modificare fiind prelungirea termenului de la 7 la 14 zile lucratoare in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat, potrivit Agerpres. Cainii nerevendicati sau neadoptati vor fi eutanasiati in baza unei decizii emisa de catre o persoana imputernicita in acest sens de catre primarie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )