Libnet.ro
UNICEF

12:31

Radu Banciu: Dan Voiculescu arata ca o gorila din Congo, atat de sigura pe ea incat sfarma pietre

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu arata ca o gorila din Congo, atat de sigura pe ea incat sfarma pietre

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 Tv ca Dan Voiculescu arata ca un fel de gorila prea sigura pe ea. Voiculescu arata ca o gorila din Congo,. continuă pe B1

Radu Banciu: Cei din ONG-uri, niste parsivi si impostori de clasa. Ridicarea cainilor de pe strada ar insemna terminarea lor

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, problema cainilor maidanezi, aratand ca daca animalele vor fi ridicate de pe strazi, acest lucru.

Radu Banciu: Sorin Oprescu, daca-i murea copilul sfasiat de maidanezi, reactiona ca un pampalau

Comentatorul Radu Banciu a continuat sa vorbeasca, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre moartea lui Ionut Anghel si modul in care primarul Sorin Oprescu a gestionat.

Anxietatea maratonistului judiciar Dan Voiculescu.

Intr-un dosar cu miza mare echivalentul prejudiciului estimat de procurori la 60 de milioane de euro , tertipurile judiciare curente pareau sa nu mai poata garanta succesul si libertatea. Maratonul judiciar la care s-a inhamat Dan Voiculescu dezvaluie o rafinare a metodelor prin care un om politic poate tine in sah, ani si ani, justitia. La scurta vreme dupa privatizarea, in 2003, a Institutului de Cercetari Alimentare, pentru artizanul ei, Dan Voiculescu, a inceput fuga de .

Verisoara lui Dan Voiculescu: El face dansul oului cu toate dosarele de ani de zile

Tribunalul Bucuresti ar fi trebuit sa judece vineri un nou termen in procesul in care presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, o acuza pe verisoara sa, Paraschiva Silaghi, de calomnie si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )