Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Banciu: Catalin Predoiu refuza orice sondaj al lui Nicusor Dan. Cat timp campania este in toi, nimeni nu stie sa piarda (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Catalin Predoiu refuza orice sondaj al lui Nicusor Dan. Cat timp campania este in toi, nimeni nu stie sa piarda (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, prezentatorul emisiunii a vorbit despre rezultatele ultimelor sondaje ale alegerilor locale care vor fi facute duminica. Acesta a vorbit despre principalii candidati la. continuă pe B1

Radu Banciu: Catalin predoiu refuza orice sondaj al lui Nicusor Dan. Cat timp campania este in toi, nimeni nu stie sa piarda (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, prezentatorul emisiunii a vorbit despre rezultatele ultimelor sondaje ale alegerilor locale care vor fi facute duminica. Acesta a vorbit despre principalii candidati la.

Radu Banciu: Alegeri intr-un tur cu mentalitate de doua tururi. Explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan (VIDEO)

Radu Banciu a discutat in emisiunea sa din seara de 31 mai despre explicatiile balbaite ale lui Nicusor Dan legate de candidatura sa si a lui Catalin Predoiu. potrivit celor spuse de jurnalist,.

Sondaj IRES: Gabriela Firea 45% / Nicusor Dan 25% / Robert Turcescu 11% / Catalin Predoiu 10%

Gabriela Firea PSD) ar castiga alegerile de duminica pentru Primaria Capitalei cu 45%, fiind urmata de Nicusor Dan USB) cu 25%, iar pe locul trei s-ar plasa Robert Turcescu PMP) cu 11%, in timp ce candidatul PNL, Catalin Predoiu, ar fi abia pe locul patru cu 10%, potrivit unui sondaj IRES, potrivit Mediafax.

Nicusor Dan raspunde ofertei PNL de a face un sondaj intre candidatii de dreapta. Ce i-a transmis candidatul USB lui Catalin Predoiu

Nicusor Dan, candidatul USB pentru primaria Capitalei, a raspuns ofertei PNL, cu cateva momente inainte de expirarea ultimatumului dat de catre Catalin Predoiu. El a transmis ca nu vrea ca o firma.

Sondaj USB: Gabriela Firea 37%, Nicusor Dan 16%, Catalin Predoiu 11%

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USD) la functia de primar general al Capitalei, i-a solicitat lui Catalin Predoiu, candidatul liberal, sa se retraga din cursa in urma sondajului comun, realizat de o firma britanica.

Batalia in sondaje inainte de alegerile pentru Capitala. Nicusor Dan accepta propunerea lui Catalin Predoiu (VIDEO)

Lupta pentru primaria Capitalei capata o turnura neasteptata. Candidatul USB, Nicusor Dan, a anuntat ca a acceptat propunerea contracandidatului sau liberal, Catalin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj de.

ALEGERI LOCALE 2016. Nicusor Dan accepta propunerea lui Catalin Predoiu, privind unificarea dreptei, dar cu anumite conditii

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca accepta propunerea liberalului Catalin Predoiu privind realizarea unui sondaj pentru a stabili ca.

Catalin Predoiu: Nicusor Dan mi-a spus ca nu tine neaparat sa fie primar general

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a sustinut joi seara, invitat in emisiunea Sintena zilei de la Antena 3, ca tinta Uniunii Salvati Bucurestiul USB), condusa de Nicusor Dan, nu este castigarea Primariei Capitalei, ci este un proiect construit pentru parlamentare. Predoiu a explicat totodata si de ce alianta cu USB nu s-a concretizat pana la urma.

Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

Victor Ponta intervine in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Fostul lider PSD se dezlantuie la adresa candidatului PNL la sefia Bucurestiului, Catalin Predoiu. Fostul premier vorbeste.

Catalin Predoiu si Nicusor Dan vin marti la Adevarul Live. Dreapta: unificata sau dezbinata?

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, si candidatul USB, Nicusor Dan, sunt invitati marti, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre unificarea dreptei si lupta impotriva Gabrielei Firea. Predoiu va veni de la ora 11. 00, iar Nicusor Dan de la ora 13.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )