Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu: Daca nu venea Revolutia, Valeriu Zgonea ar fi ramas fi acum lacatus mecanic

B1 B1,
Radu Banciu: Daca nu venea Revolutia, Valeriu Zgonea ar fi ramas fi acum lacatus mecanic

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit luni seara, despre Revolutie si efectele pe care aceasta le-a avut asupra societatii romanesti. Acesta a facut referire la meseriile de baza ale majoritatii policitienilor. continuă pe B1

Radu Banciu: Daca nu venea Revolutia, Valeriu Zgonea ar fi ramas si acum lacatus mecanic

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit luni seara, despre Revolutie si efectele pe care aceasta le-a avut asupra societatii romanesti. Acesta a facut referire la meseriile de baza ale majoritatii policitienilor.

Peste 100 de romani din SUA ii cer lui Valeriu Zgonea ridicarea de urgenta a imunitatii deputatului Gheorghe Coman

Peste 100 de romani din Statele Unite i-au adresat presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, o scrisoare in care ii solicita sa supuna de urgenta la vot in Camera Deputatilor ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului conservator Gheorghe Coman, prins in flagrant de catre DNA in timp ce lua mita. Deputatul Gheorghe Coman PC) a fost prins pe data de 19 decembrie luand mita, insa procurorii DNA nu l-au putut aresta din cauza ca el beneficiaza de imunitate parlamentara.

Radu Banciu: Voiculescu il face tot pe Basescu vinovat de dereglarile hormonale ale liderilor USL

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, acuzatiile aduse de Dan Voiculescu in cazul tensiunilor dintre liderii USL. Banciu spune ca Traian Basescu este.

Radu Banciu: Bucuria la o sarmaluta este sa o poti infuleca. Mamaliga ordinara nu reprezinta nimic (VIDEO)

Radu Banciu, a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre mancarea de sezon, sarmale cu mamaliga. Mamaliga este facultativa la sarmale. Varza este.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )