Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Banciu, despre candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Atata a fost la el cainta si suferinta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Atata a fost la el cainta si suferinta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre despre faptul ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca isi depune candidatura. continuă pe B1

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Liviu Dragnea, despre candidatura lui Piedone: Nu a spus niciodata ca nu candideaza, sa fie sanatos

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu l-a surprins anuntul lui Cristian Popescu Piedone de a candida la Primaria Sectorului 4. inteleg ca nu a iesit niciodata din cursa. Nu a spus nici.

Rudele victimelor din Colectiv protesteaza fata de candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4: Nu credem ca mai poate executa o functie prin care sa fie responsabil de siguranta zilnica a unui numar atat de mare de cetateni

Asociatia Colectiv GTG 3010 formata din supravietuitori si rude ale decedatilor in urma incendiului din Colectiv protesteaza in mod ferm fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru.

Tudor Chirila, despre candidatura la primarie a lui Piedone: De decizia acestui impostor nu se revolta nimeni pe Facebook

Dupa ce Cristian Popescu Piedone a anuntat ca-si va depune candidatura la Primaria Sectorului 4, criticiler nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei care nu sunt de acord cu decizia acestuia este.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Acesta este subiectul principal abordat de catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 11 aprilie 2015. Jurnalistul a comentat .

Radu Banciu, catre Alina Gorghiu: Chiar daca veti reusi intr-un tarziu sa construiti Autostrada Bucuresti-Brasov, nu va laudati totusi ca la 30 sau 40 de ani de la Revolutie o sa avem si noi un ciot (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele declaratii ale Alinei Gorghiu, de la un miting al liberalilor de la Brasov. Realizatorul emisiunii a ironizat-o.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Fostul edil ii ironizeaza pe cei care au iesit in strada dupa Colectiv

Popescu Piedone a precizat ca pentru alegerea noului primar nu e nevoie ca electoratul sa iasa in strada, asa cum s-a intamplat dupa incendiul de la Colectiv cand oamenii au iesit in strada, ci doar sa mearga la vot.

Dragnea, despre candidatura lui Munteanu: Sunteti siguri ca saptamana viitoare va fi tot el? E ca in Petrica si Lupul!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu doreste sa comenteze intrarea in cursa pentru Primaria Capitalei a lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru ca nu stie daca saptamana viitoare tot el va fi candidatul liberalilor si a adaugat ca desemnarea candidatului PNL peste ca in povestea Petrica si Lupul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )