Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu, catre Alina Gorghiu: Chiar daca veti reusi intr-un tarziu sa construiti Autostrada Bucuresti-Brasov, nu va laudati totusi ca la 30 sau 40 de ani de la Revolutie o sa avem si noi un ciot (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, catre Alina Gorghiu: Chiar daca veti reusi intr-un tarziu sa construiti Autostrada Bucuresti-Brasov, nu va laudati totusi ca la 30 sau 40 de ani de la Revolutie o sa avem si noi un ciot (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele declaratii ale Alinei Gorghiu, de la un miting al liberalilor de la Brasov. Realizatorul emisiunii a ironizat-o. continuă pe B1

Alina Gorghiu, la Brasov: Daca vreun ministru liberal al Transporturilor nu are ca prioritate autostrada Comarnic - Brasov, ii rup picioarele

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a ridicat in picioare liberalii brasoveni care au umplut sala de spectacole a Filarmonicii, dupa ce a anuntat ca toate promisiunile PNL pe infrastructura vor fi lege, iar una dintre acestea este construirea autostrazii Bucuresti Brasov.

Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Acesta este subiectul principal abordat de catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 11 aprilie 2015. Jurnalistul a comentat .

Alina Gorghiu, despre noul presedinte al TVR: Votul nostru se va indrepta catre orice candidat care nu apartine PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri, la Sibiu, ca PNL va vota noua propunere venita din partea Consiliului de Administratie pentru sefia TVR, respectiv Monica Ghiurco, aceasta adaugand ca parlamentarii liberali vor vota orice candidat care nu apartine de PSD.

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii.

Alina Gorghiu: Cea mai dificila misiune e sa te pui de acord cu sotul pe numele copilului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, ca este cea mai dificila misiune sa se puna de acord cu sotul sau cu privire la numele copilului, adaugand ca sarcina a determinat-o sa vada politica altfel, cu mai multa ingaduinta.

Alina Gorghiu: Nu facem aliante preelectorale, iar PSD este exclus din start (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca liberalii nu vor face aliante preelectorale, dar si ca social-democratii sunt exclusi din start, arata adevarul. ro. Am refuzat sa facem orice compromis.

Alina Gorghiu, schimbare de optica, in Alba: De cand sunt insarcinata, privesc politica altfel, cu mai multa ingaduinta

Alina Gorghiu spune ca de cand este insarcinata si-a schimbat perceptia despre politica, pe care o priveste acum cu mai multa ingaduinta. Copresedintele PNL afirma ca este mai preocupat de teme care tin de familie, copii si sanatate publica.

Alina Gorghiu, moment artistic cu haine probate direct pe scena din Sibiu, in timpul lansarii candidatilor PNL la primarie

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au primit, vineri, cadouri ceva mai deosebite in cadrul festivitatii de lansare a candidatilor PNL la alegerile locale din judetul Sibiu.

Radu Banciu: Mortul zilei, Partidul Romania Mare. Formatiunea politica a incetat sa mai existe odata cu moartea lui Corneliu Vadim Tudor (VIDEO)

In emisiunea de vineri seara, Radu Banciu a comentat ironic despre mortul zilei, partidul Romania Mare. Acesta a spus ca partidul a incetat sa mai existe in momentul in care.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )