Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre gafa Rovanei Plumb: Politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si nici umblati

B1 B1,
Radu Banciu, despre gafa Rovanei Plumb: Politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si nici umblati

Radu Banciu a comentat joi seara gafa facuta de ministrul Muncii, Rovana Plumb, care a incurcat judetul Timis cu Timisoara, jurnalistul aratand ca politicienii din Romania nu sunt foarte scoliti si. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Cand umbla printre oameni e ca magarul printre oi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre vizita lui Victor Ponta la Galati, unde le-a jignit, din nou, pe Monica Macovei si Elena Udrea. Este foarte interesant .

Radu Banciu: Becali era zglobiu de parca mergea la vreo petrecere. Ce tiganie, ce om dus cu pluta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara ca puscaria nu a avut niciun efect asupra lui Gigi Becali, eliberat pentru 24 de ore pentru buna purtare, precizand ca omul de afaceri parea zglobiu de parca mergea.

Licitatii trucate, carteluri ilegale, intelegeri pentru fixarea preturilor: presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, discuta cu cititorii joi de la 12.30 despre cum sint distorsionate pietele din Romania

Trucarea licitatiilor, formarea de carteluri in piata, concurenta neloiala - toate aceste forme de distorsionare a concurentei au fost anchetate in pietele majore din Romania: piata bancara, piata combustibililor, telecom, farma. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la 12. 30, despre viitoarele anchete ale institutiei si modul in care diferitele sectoare economice sint afectate de intelegerile anti-concurentiale. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )