Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Parea un Bryan Cranston, un Walter White din Breaking Bad sezonul 3 cand eroul principal facea chimioterapie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Parea un Bryan Cranston, un Walter White din Breaking Bad sezonul 3 cand eroul principal facea chimioterapie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiuniiUnspe Metri prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, realizatorul atragand atentia asupra schimbarii de. continuă pe B1

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi (VIDEO)

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sebastian Ghita: Trebuie protejat. E o mina de aur care stie multe

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit despre arestarea lui Sebastian Ghita si in ce conditii acesta poate fi extradat din Serbia. Va fi extradat de Serbia. Nu stiu cat de repede.

Radu Banciu, despre descoperirile anuntate de NASA: Cum ar fi ca si pe satelitul lui Saturn sa existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL si cine stie in ce forme? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre descoperirea anuntata de NASA, conform careia ar putea exista forme de viata extraterestra pe doi dintre satelitii.

Radu Banciu, despre comisia de ancheta ceruta de PSD si ALDE cu privire la prezidentialele din 2009: Marii invinsi ai epocii Basescu au prins curaj! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PSD si ALDE au cerut crearea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din.

Radu Banciu, despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata din cauza mirosului de prajeala: Suntem razbunati. Asteptam sa vina si precedentul cu bormasina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata cu 2. 000 de euro pentru ca mirosul din bucataria lor s-a extins pe.

Carmen Dan, despre disparitia lui Sebastian Ghita: Cred ca ar trebui s-o intrebam pe doamna Kovesi. Ea stie foarte bine despre acel dosar. Nu stiu de ce tot directioneaza catre Politie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, duminica seara, la postul de televiziune Antena 3, ca politistii nu fac verificari in dosarul disparitiei fostului deputat Sebastian Ghita, fara ca procurorul de caz sa stie.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre retragerea lui Silvio Berlusconi: Milan ar fi fost vandura unor habarnisti chinezi pentru 740 de milioane de euro (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de joi a emisiunii Unspe Metri vanzarea echipei italiene AC Milan de catre Silvio Berlusconi unui chinez pentru 740 de milioane de.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre amenintarile lui Marius Sumudica cu demisia de la Astra: in Romania dupa fiecare meci tare, antrenorul echipei invinse vrea sa plece

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de marti a emisiunii Unspe Metri amenintarile lui Marius Sumudica de a parasi echipa Astra Giurgiu dupa ce a pierdut luni meciul din.

Carmen Dan, despre fuga lui Sebastian Ghita: Kovesi stie foarte bine despre acel dosar

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni seara, la o emisiune TV, ca nu intelege de ce procurorul general al Romaniei face referire la Politie atunci cand se vorbeste despre fuga lui Sebastian Ghita, punctand ca procurorul de caz are informatii despre dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )