Libnet.ro
UNICEF

07:46

Radu Banciu, despre descoperirile anuntate de NASA: Cum ar fi ca si pe satelitul lui Saturn sa existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL si cine stie in ce forme? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre descoperirile anuntate de NASA: Cum ar fi ca si pe satelitul lui Saturn sa existe un Marian Vanghelie, un Gabriel Oprea, un PSD, un PNL si cine stie in ce forme? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre descoperirea anuntata de NASA, conform careia ar putea exista forme de viata extraterestra pe doi dintre satelitii. continuă pe B1

Radu Banciu, despre comisia de ancheta ceruta de PSD si ALDE cu privire la prezidentialele din 2009: Marii invinsi ai epocii Basescu au prins curaj! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PSD si ALDE au cerut crearea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din.

Radu Banciu, despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata din cauza mirosului de prajeala: Suntem razbunati. Asteptam sa vina si precedentul cu bormasina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca o familie din Italia a fost amendata cu 2. 000 de euro pentru ca mirosul din bucataria lor s-a extins pe.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre amenintarile lui Marius Sumudica cu demisia de la Astra: in Romania dupa fiecare meci tare, antrenorul echipei invinse vrea sa plece

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de marti a emisiunii Unspe Metri amenintarile lui Marius Sumudica de a parasi echipa Astra Giurgiu dupa ce a pierdut luni meciul din.

Radu Banciu, despre explozia din apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund: Cred ca e o actiune a teroristilor. E cunoscut faptul ca si teroristii se uita la fotbal (VIDEO)

Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost afectat marti seara de o serie de explozii, cu putin timp inainte de meciul cu AS Monaco din turul sferturilor de finala ale Ligii.

Radu Banciu: Relatia lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurita pe care ti-o da cofetarul sa mananci o prajitura. Astazi, UDMR-ul nu-i mai raspunde nici la salut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile critici pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa PSD. Fostul premier a afirmat ca comparat PSD cu PCR,.

Radu Banciu, dupa atentatele de duminica din Egipt: Te duc aia acolo in desert, mergi ca boul sa vezi niste piramide si deobicei nu le vezi din cauza conditiilor meteo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele teroriste din Egipt din Duminica Florilor. Duminica Florilor- o duminica plina de sange si de morti ic.

Unspe Metri. Radu Banciu: Real Madrid este mai avantajata de arbitri decat Barcelona. Este echipa care calca absolut totul in picioare (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de miercuri a emisiunii Unspe Metri meciurile din aceasta saptamana din Liga Campionilor. Radu Banciu a mentionat faptul ca Real.

Unspe metri: Radu Banciu: FCSB de cand si-a schimbat numele o tine numai in succes, e clar ca e mana lui Hristos (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe metri rezultatele meciurilor din Liga 1 din weekend care a trecut. Un subiect dezbatut de cei doi a fost suplimentul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )