Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre retinerea primarului din Baia Mare: Pe omul care ii aducea lui banii il cheama Cristian Span. Cand primele trei litere din nume sunt de la spaga, tu cu asta faci afaceri? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre retinerea primarului din Baia Mare: Pe omul care ii aducea lui banii il cheama Cristian Span. Cand primele trei litere din nume sunt de la spaga, tu cu asta faci afaceri? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea lui Catalin Chereches, primarul din Baia Mare. Procurorii DNA Cluj au descins. Nu l-au luat din. continuă pe B1

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ridicat de procurorii DNA

ACTUALIZARE 17:39 DNA cerceteaza infractiuni de coruptie in legatura cu finantarea Clubului sportiv F. Municipal Baia Mare Procurori DNA Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2015 - 2016, in legatura cu finantarea Clubului sportiv F. Municipal Baia Mare, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 16:22 Catalin Chereches: Cristian Span a venit sa imi inapoieze niste bani si m-am trezit cu DNA la usa *ACTUALIZARE 14:07 Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA, transmite Antena3.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches,saltat de procurorii DNA

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches,despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA. Catalin Cherechesa fost dus la audieri, dupa ce .

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, retinut

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches,despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA. Catalin Cherechesa fost dus la audieri, dupa ce .

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, prins in flagrant in timp de primea mita

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Cluj. Edilul a fost ridicat chiar din biroul sau. Chereches mai este cercetat intr-un dosar penal in care este acuzat de mai multe fapte de coruptie.

Procurorii DNA au descins la Primaria municipiului Baia Mare

ACTUALIZARE 14:07 Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, saltat de procurorii DNA Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA, transmite Antena3.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 22:24 Procurorii anticoruptie l-au retinut in aceasta seara pe Catalin Chereches, primar al municipiului Baia Mare, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 17:39 DNA cerceteaza infractiuni de coruptie in legatura cu finantarea Clubului sportiv F. Municipal Baia Mare *ACTUALIZARE 16:22 Catalin Chereches: Cristian Span a venit sa imi inapoieze niste bani si m-am trezit cu DNA la usa *ACTUALIZARE 14:07 Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ridicat de procurorii DNA .

Radu Banciu, catre Klaus Iohannis: Nu ne intereseaza cat o lungiti cu mandatul pentru ca nu inseamna ca daca aveti un mandat lung, faceti si lucrurile cum trebuie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ii priveste cu amuzament pe cei care se grabesc sa-i.

Radu Banciu: Mi se pare intolerabil atacul lui Zgonea la adresa lui Dragnea pentru ca, oricum, PSD s-a cladit numai pe nemernicia unor fapte, iar Dragnea a actionat ca un PSD-ist veritabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre un mesaj postat de Valeriu Zgonea, pe Facebook, catre Liviu Dragnea, in care ii transmite ca.

UPDATE Primarul Catalin Chereches, ridicat de DNA Cluj, dupa descinderi la Primaria Baia Mare. Echipa locala de handbal i-ar fi purtat din nou ghinion

Procurorii DNA cluj au descins marti, 26 aprilie, la sediul Primariei Baia Mare. Primarul Catalin Chereches, si candidat la un nou mandat, a fost ridicat de procurori, iar din primele informatii este vorba despre un flagrant. Chereches este cercetat deja intr-un dosar de abuz in serviciu legat de finantarea clubului de handbal feminin al orasului, HCM Baia Mare.

UPDATE. Primarul de la Baia Mare, Catalin Chereches, audiat de DNA in legatura cu finantarea Clubului sportiv FCM Baia Mare

Primarul de la Baia mare, Catalin Chereches a fost saltat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA) in urma unui flagrant. Primarul ar fi primit 30. 0000 de lei mita. insa Chereches a tinut sa anunte pe o retea de socializare ca va candida pentru un nou mandat de primar. in loc de un multumesc, unii au ales sa imi bage cutitul in spate, miseleste, scrie primarul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )