Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

B1 B1,
Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

Radu Banciu a comentat, duminica seara, anuntul facut de senatorul PNL Crin Antonescu privind retragerea sa din viata politica, dupa terminarea mandatului de parlamentar. Banciu a declarat ca functia pe care o. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri, despre amanarea termenului de judecata privind sentinta definitiva pe care Dan Diaconescu urmeaza sa o primeasca, acesta fiind acuzat de santaj. Banciu a afirmat ca Diaconescu va.

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Senatorul Crin Antonescu a vorbit, in cadrul emisiunii Utimul cuvant, de la B1 Tv, despre nominalizarea europarlametarului Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi un presedinte extrem de puternic. El nu e omul care sa taie panglici

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, ca doreste sa se retraga din viata politica imediat ce va incheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relatia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat sa il sustina pe acesta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale si a dezvaluit detalii din culisele bataliilor politice in care a fost implicat.

Crin Antonescu: Foarte probabil, ma retrag din politica la sfarsitul acestui mandat/ Despre Eduard Hellvig: Un om pe care il cunosc foarte bine si de care am fost foarte apropiat

Senatorul Crin Antonescu a afirmat duminica seara, la B1 TV, ca foarte probabil se va retrage din politica la sfarsitul acestui mandat de parlamentar.

Crin Antonescu: Zilele lui Ponta in fruntea Guvernului sunt numarate si nu sunt multe

Liberalul Crin Antonescu nu ii da mari sanse lui Victor Ponta, fostul sau aliat de guvernare, de a rezista mult in fruntea Palatului Victoria. Acesta sustine ca premierul Ponta nu mai poate fi considerat un.

Crin Antonescu se retrage din politica la finalul mandatului

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, intentioneaza sa se retraga din politica la sfarsitul mandatului actual de senator, ce se finalizeaza in 2016, a anuntat domnia sa duminica seara.

Crin Antonescu: Foarte probabil MA VOI RETRAGE din politica la finalul mandatului de senator

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara ca intentioneaza sa se retraga din viata politica la finalul actualului mandat de senator, care se finalizeaza in 2016, mentionand ca.

Crin Antonescu: Nu l-am sustinut pe Iohannis la prezidentiale

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, ca nu l-a sustinut pe Klaus Iohannis in cursa catre prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )