Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile. continuă pe B1

Elena Udrea, despre conditiile din arest: Am fost dusa intr-o camera de trei pe trei. As fi vrut sa vin in catuse, sa le puteti vedea, sa le puteti atinge (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit, in discursul sustinut in plenul Camerei Deputatilor, despre conditiile dure din arest, mentionand ca si-ar fi dorit sa se prezinte in fata colegilor deputati cu catusele la maini.

Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri, despre amanarea termenului de judecata privind sentinta definitiva pe care Dan Diaconescu urmeaza sa o primeasca, acesta fiind acuzat de santaj. Banciu a afirmat ca Diaconescu va.

Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

Radu Banciu a comentat, duminica seara, anuntul facut de senatorul PNL Crin Antonescu privind retragerea sa din viata politica, dupa terminarea mandatului de parlamentar. Banciu a declarat ca functia pe care o.

VIDEO Protest la Londra in fata sediului Channel 4, dupa primul episod despre romanii din Marea Britanie/ MAE: Episodul nu este reprezentativ pentru comunitatea romaneasca, vom urmari cu atentie urmatoarele episoade/ Victor Ponta: Imi exprim solidaritate

Ministerul de Externe a transmis duminica un comunicat de presa referitor la primul episod din documentarul Channel 4 despre romanii din Marea Britanie, in care explica modul in care ambasadorul roman din Londra a reactionat trimitand o scrisoare producatorului. MAE afirma de asemenea ca acest episod nu este reprezentantiv pentru comunitatea romaneasca si lauda initiativa romanilor care au organizat un protest in tacere duminica, la ora locala 15. 00, in fata sediului Channel 4. UPDATE Potrivit unui participant la protest si a fotografiilor postate pe pagina evenimentului pe Facebook, circa 25 de persoane au luat parte la manifestatie, in conditii de ploaie.

Radu Tudor, despre reactia lui Udrea: Toti cei care au fost invitati sa ii atinga catusele, au facut ce a facut ea?

Elena Udrea poate fi arestata din nou. Deputatii au votat in favoarea cererii de incuviintare a arestului preventiv in cazul acesteia. 170 au votat pentru si 118 impotriva. Deputatii au aprobat cererea DNA.

Gheorghe Stefan ar putea spune TOT ce stie despre dosarul Microsoft. Vrea sa iasa din arest cu orice pret

Gheorghe Stefan ar putea face astazi declaratii incendiare, in fata procurorilor, despre dosarul Microsoft, dar si despre relatia dintre cei acuzati. Pinalti este pregatit sa faca denunturi care ar putea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )