Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Banciu, despre romanii care parasesc tara: Cei buni si destepti pleaca, cei prosti si fara perspective raman in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre romanii care parasesc tara: Cei buni si destepti pleaca, cei prosti si fara perspective raman in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statistica potrivit careia noua romani parasesc tara la fiecare ora. Radu Banciu, despre. continuă pe B1

Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, un sondaj intern al PSD ar arata ca Liviu Dragnea a ajuns la 15% in timp ce PSD se mentine la cota de.

Unspe Metri: Radu Banciu, povesti despre cel mai scump fundas din toate timpurile (VIDEO)

In editia de luni a emisiunii Unspe Metri, Radu Banciu a povestit despre inceputurile lui Benjamin Mendy la Olympique Marseille, fundas care a devenit cel mai scump din lume dupa ce a fost.

Radu Banciu, extrem de critic la adresa lui Iohannis: O starpitura politica (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu scrisoare publica a profesorului Ioan Sabau Pop care critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu si-a facut timp in.

Ce spun medicii despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu: De obicei apare dupa 50 de ani...

Medicul oncolog Catalin Costovici a vorbit despre boala care a ucis-o pe Denisa Raducu. Un cancer hepatic primitiv, care este un pic neobisnuit la varsta asta. De obicei, apare dupa varsta de.

Raed Arafat, despre romanii raniti in Ungaria: O sa-i aducem in tara, daca decid medicii de la Debretin

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, marti, ca doi din cei sase raniti in accidentul petrecut in Ungaria sunt in stare grava si a precizat ca medicii di.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care parasesc zodiile

Fiecare zodie are propriile sale motive pentru care nu mai poate continua intr-o relatie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse care sunt acestea in functie de.

Doua treimi dintre romanii care vor sa plece de acasa vor sa o faca tot in Romania. Cluj, Timisoara si Brasov, cele mai atractive orase secundare

Cheia dezvoltarii unei tari, potrivit Bancii Mondiale, sta in orasele secundare, scrie Catalin Striblea pe site-ul sau, aratand ca, in majoritatea tarilor importante, localitatile secundare - adica cele cam de jumatatea orasului principal - sunt centrele care impulsioneaza economia si o duc mai departe.

Editie speciala 360 de grade, despre semnele care ne pot aduce noroc si cele care ne pot aduce ghinion (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre semnele vizibile pe corp sau pe fata, care ne dau indicii despre caracterul nostru, despre pericolele.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )