Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu e o jucatoare iesita din comun. Sa nu ne ambalam, ca nu este o performanta rasunatoare!

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu e o jucatoare iesita din comun. Sa nu ne ambalam, ca nu este o performanta rasunatoare!

Realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV, Radu Banciu, a comentat parcursul lui Halep la turneul de la Doha, pe care romanca l-a castigat duminica seara, precizand ca aceasta performanta nu este una rasunatoare si ca Simona nu e o jucatoare iesita din comun. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu e o jucatoare iesita din comun. Nu este o performanta rasunatoare!

Realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV, Radu Banciu, a comentat parcursul lui Halep la turneul de la Doha, pe care romanca l-a castigat duminica seara, precizand ca aceasta performanta nu este una rasunatoare si ca Simona nu e o jucatoare iesita din comun.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu e o jucatoare iesita din comun, sa nu ne ambalam!

Realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV, Radu Banciu, a comentat parcursul lui Halep la turneul de la Doha, pe care romanca l-a castigat duminica seara, precizand ca aceasta performanta nu este una rasunatoare si ca Simona nu e o jucatoare iesita din comun.

Radu Banciu, despre facturile la intretinere: Nu se mai poate supravietui (VIDEO)

Radu Banciua a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre facturile la intretinere care sunt din ce in ce mai mari. Nimeni nu a reusit sa rezolve in romania.

Radu Banciu, despre cadourile de Valentines Day: E mai usor sa fii iertat daca vii cu o pereche de chiloti (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, despre cadourile pentru care femeile si barbatii au optat de Valentines Day. Barbatii detin suprematia si la cumpara.

LEquipe despre Simona Halep: Un mic demon

Presa internationala a alocat spatii importante victoriei de la Doha a Simonei Halep, apreciind ca jucatoarea din Constanta a demolat-o pe Kerber CNN) sau ca a fost un mic demon L039;Equipe), in timp ce site-ul german ndr. de.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Simona Halep, campioana sinceritatii si a modestiei: Nu credeam ca pot castiga la Doha!

Desi s-a impus in stil de mare campioana la turneul de la Doha, Simona Halep a ramas aceeasi jucatoare modesta, recunoscand ca nu se astepta sa triumfe in capitala Qatarului.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Simona Halep, inainte de finala cu Kerber de la Doha: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Simona Halep a ajuns in finala turneului WTA de la Doha, faza a competitiei unde o va intalni pe Angelique Kerber. A fost un turneu incredibil pentru mine. Kerber e o jucatoare foarte buna, dar trebuie sa imi fac jocul, a precizat Simona. Finala se va disputa duminica, de la ora 17:00.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha: 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha competitie de categorie Premier 5), sportiva din Romania invingand-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania. Finala a durat o ora si sase minute, Halep impunandu-se cu 6-2, 6-3. Este cel de-al saptelea turneu cucerit de Simona Halep in cariera. In urma acestui succes, Halep va urca pe locul 9 in clasamentul WTA. Simona Halep: Acum am o si mai mare incredere in mine, este cel mai important turneu pe care il castig.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )