Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Banciu: A devenit ridicola societatea asta! Dupa referendum, vedem acum scene jalnice cu apararea Elenei Udrea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: A devenit ridicola societatea asta! Dupa referendum, vedem acum scene jalnice cu apararea Elenei Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu arestarea in Costa Rica a Elenei Udrea si a Alinei Bica si felul in care avocatii cauta acum minciuni si chichite sa o apere pe. continuă pe B1

Radu Banciu: Acest referendum nu reprezinta absolut nimic. Ce a facut Romania pentru copii in 30 de ani? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezbaterile de pe scena publica privind referendumul care va avea loc in acest weekend. Acest referendum, o spun inca odata, nu re.

Radu Banciu: E ca si cum ai chema un iepure langa o varza si i-a spune ma, vrei sa o mananci?. Asta este referendumul pentru familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatele unui sondaj comandat de Liviu Dragnea, potrivit carora, seful PSD are o cota de incredere de doar 4%. in acest.

Radu Banciu, dupa ce Valcov a fost amendat de CNCD: in sfarsit plateste unul! Si Ponta trebuia sanctionat dar nu au avut curaj (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu amendarea lui Darius Valcov cu 2. 000 de lei pentru afirmatiile despre minoritatea germana si Klaus Iohannis. Spuneam de.

Radu Banciu, despre discutia pe care a avut-o cu Charles Aznavour: Mi-a spus direct ca ii detesta pe romani (VIDEO)

Radu Banciu a povestit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum a avut ocazia sa vorbeasca cu Charles Aznavour, marele artist francez de orgine armena care a decedat la varsta de 94 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )