Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Banciu, dupa noua gafa facuta de Dancila: Mai aveti si tendinta asta de contraatac cand dumneavoastra nu stiti sa numarati nici pana la patru (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa noua gafa facuta de Dancila: Mai aveti si tendinta asta de contraatac cand dumneavoastra nu stiti sa numarati nici pana la patru (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu cea mai noua gafa facuta de premierul Viorica Dancila, si anume ca a spus predilectii in loc de predictii. Doamna. continuă pe B1

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

Radu Banciu: Ce domnul Dragnea vorbiti din carti? Dumneavoastra ati pus mana pe o carte dar ati citit-o invers? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile lui Liviu Dragnea de dupa rezolutia adoptata de Parlamentul European impotriva Romaniei, cat si dupa publica.

Radu Banciu: Romania sa iasa din Uniunea Europeana ar fi o catastrofa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu aparitia unei tabere eurosceptice care vrea iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Ati vazut ca exista si cei care au trecu.

Radu Banciu, la 28 de ani de la descoperirea internetului: Cum ar fi fost daca il aveam pe vremea lui Ceausescu? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 28 de ani de la descoperirea internetului si cum a influentat acesta omenirea. Astazi sarbatorim 28 de ani de la .

O noua GAFA de PROPORTII a lui Donald Trump: A confundat Balcanii cu regiunea Marii Baltice! Ce rol a jucat Melania, originara din fosta Iugoslavie

Gafa monumentala a lui Donald Trump! Liderul de la Casa Alba ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si, mai mult, le-ar fi reprosat liderilor din cele trei state Lituani, Letonia si Estonia).

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )