Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu: Este oportuna chemarea lui Zgonea la DNA, poate ca se mai afla ceva despre acest dosar tentacular al primaritei Lia Olguta Vasilescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Este oportuna chemarea lui Zgonea la DNA, poate ca se mai afla ceva despre acest dosar tentacular al primaritei Lia Olguta Vasilescu (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 12 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este citarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la sediul Directiei Nationale. continuă pe B1

Radu Banciu, despre procesul de santaj dintre Antena Group si RCS-RDS: Erau conditii desigur inumane de sclavagism canale care nici nu intrau in discutie daca erau bune sau proste, dar chipurile erau indispensabile (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 12 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al sentintei primite de familia Voiculescu si Antena Group, a carei diferentiere de catre ca.

Radu Banciu, despre candidatii in cursa pentru Primaria Capitalei: Niciodata riscul de a fi intr-un imperiu al spagii nu a fost mai mare ca pana acum (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 10 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al candidatilor la cursa pentru Primaria Capitalei, debutand cu o intrebare pentru.

Radu Banciu: Judecatorul varanului Dan Voiculescu lua intre 5.000 si 7.000 de euro pe un verdict favorabil. Ce, nu stia ca a furat?! A tras-o, a intors-o... Pana la urma a ajuns unde trebuia (VIDEO)

Judecatorul Stan Mustata, condamnat inchisoare definitiv. Acesta este unul dintre subiectele din emisiunea Lumea lui Banciu, din data de 11 mai. Radu Banciu a comentat decizia judecatorilor inaltei Curte.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )