Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre candidatii in cursa pentru Primaria Capitalei: Niciodata riscul de a fi intr-un imperiu al spagii nu a fost mai mare ca pana acum (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre candidatii in cursa pentru Primaria Capitalei: Niciodata riscul de a fi intr-un imperiu al spagii nu a fost mai mare ca pana acum (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 10 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al candidatilor la cursa pentru Primaria Capitalei, debutand cu o intrebare pentru. continuă pe B1

Radu Banciu, despre candidatura lui Adrian Severin la Primaria Capitalei: Cu cat ai facut mai multe nenorociri, cu atat te pui mai abitir pe lista asta de candidati. Severin participa la alegeri ca sa nu se plictiseasca (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 8 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cazul candidatului la Primaria Capitalei, Adrian Severin. Dupa ce candidatul a declarat ca.

Waze se departeaza de lupta pentru Primaria Capitalei: are deja parteneriat cu institutia

Cei de la Waze au transmis recentun comunicat prin care au clarificat o serie de lucruri. in urma cu cateva zile, Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, facea un anunt extrem de interesant: din cate se pare, isi doreste ca institutia sa ia partela programul Waze Connected Citizens si sa faca un nou soft [].

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul ALDE pentru Primaria Capitalei, prima pozitie pe buletinul de vot

Candidatul ALDE va ocupa prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea primarului general al Capitalei, urmat de cei ai PNL si PSD-UNPR, scrie Mediafax. Potrivit.

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 9 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al demisiei lui patriciu Achimas Cadariu din fruntea ministerului Sanatatii. in.

Adreseaza-i intrebarile tale lui Nicusor Dan! Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei vine la interviurile B1.ro!

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, este, marti, invitatul site-ului B1. ro la un interviu in care vom dezbate principalele teme de campanie. Infrastructura Capitalei,.

Waze ii da Gabrielei Firea un sut in drumul spre Primaria Capitalei

Cei de la Waze au transmis recentun comunicat prin care au clarificat o serie de lucruri. UPDATE:Din cate se pare, Waze nu reprezintao entitate juridica in Romania, modelul lor de afaceri depinzand intotdeauna de diversecomunitati. Astfel, Waze Romania a reprezentat intotdeauna compania cand venea vorba de popularizarea aplicatieisi de demararea de parteneriate, indiferent de natura [].

Antoaneta Bugner, candidata USB pentru Primaria Sectorului 2: Administratia publica face, de multa vreme, numai ceea ce vrea

Candidata USB pentru functia de primar al Sectorului 2, Antoaneta Bugner, considera ca una dintre marile probleme ale administratiei locale este disolutia responsabilitatii. Antoaneta Bugner considera ca intre Primaria Capitalei si cea de sector trebuie sa existe o coordonare a proiectelor, iar functionarii din Primarii trebuie angajati pe criterii de competenta.

Cati bani in conturi si cate proprietati au adunat oamenii care se lupta pentru Primaria Clujului. Cel mai sarac traieste la garsoniera iar cel mai bogat este in topul Forbes. Ce avere declara Emil Boc

Unul dintre candidatii mai saraci care se lupta pentru scaunul de primar al municipiului Cluj Napoca este reprezentanta M10, avocata Irina Pop. in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Municipal figureaza doar cu un apartament/garsoniera de 31 de mp. La polul opus se pozitioneaza candidatul sustinut de PSD si ALDE, omul de afaceri Octavian Buzoianu. Potrivit topului Forbes, Buzoianu si fratele sau Calin sunt cotati cu o avere de peste 8 milioane de euro. Candidatul PMP, deputatul Adrian Gurzau desi traieste pe picior mare, conduce o masina Mercedes-Benz S-Class, locuieste intr-o vila de lux, in declaratia de avere figureaza cu zero bunuri si proprietati. Emil Boc PNL), a inregistrat venituri consistente in ultimii ani, dar locuieste tot in apartamentul sau de 63 de mp. Anul trecut, Boc a achizitionat inca un apartament in Cluj, pe numele fiicei sale, Cezara, de 62 de mp. Un candidat controversat este si patronul site-ului Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

Primaria Capitalei a dat dispozitiile de expropriere pentru pasajul de la Ciurel si largirea strazii Fabrica de Glucoza

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a dat dispozitiile de expropriere pentru terenurile afectate de Pasajul de la Ciurel si de largirea strazii Fabrica de Glucoza. In cazul Pasajului de la Ciurel se vor expropria 39 de proprietati aflate intre str. General Petre Popovat si str. Amilcar C. Sandulescu - valoarea estimata a acestora fiind de 22 milioane lei. Pentru largirea strazii Fabrica de Glucoza, intre Sos. Petricani si bd. Barbu Vacarescu, se vor expropria 34 de proprietati, valoarea estimata fiind de circa 50 milioane lei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )