Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: Firea spune ca Iohannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii. Dar Iliescu avea copii? El cum a putut conduce 10 ani? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Firea spune ca Iohannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii. Dar Iliescu avea copii? El cum a putut conduce 10 ani? (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatiile Gabrielei Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD,. continuă pe B1

Radu Banciu: TVR nu are niciun grad de performanta real. Dar ei cred ca emisiunile lor sunt exceptionale

Jurnalistul Radu Banciu a declarat in emisiunea de duminica seara ca TVR nu are niciun grad de performanta real, aratand ca in televiziunea publica angajarile s-au facut numai pe pile. Afirmatiile au fost fa.

Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu va sta 10 luni in puscarie. Va fi inca unul care va scrie mai mult decat a citit (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la doi ani de inchisoare cu executare in .

Radu Banciu: Aristotel Cancescu, un mare liberal de forma, nu un baron, ci un escroc (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, retinerea presedintelui ConsiliuluiJudetean Aristotel Cancescu, spunand ca romanii .

VIDEO. Cazanciuc: Am semnat avizele de la presedinte pentru cei 5 fosti ministri

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat ca a semnat luni dimineata avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedinte, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft. Ministrul Justitiei si-a exprimat speranta ca parlamentarii vor da curs cererii formulate de Directia Nationala Anticoruptie in cazul fostilor ministri.

Cazanciuc: Am semnat avizele de la presedinte pentru fostii ministri, in dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a semnat avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedinte, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, acestea urmand sa fie trimise procurorului general al.

Am semnat avizele de la presedinte pentru fostii ministri, in dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat ca a in aceasta dimineata avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedintele Traian Basescu, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, avizele urmand sa fie trimise procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, scriu surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )